Følg Midsona Norge AS

Biopharma Betakaroten med 5 ganger høyere dose betakaroten

Pressemelding   •   jun 30, 2020 08:30 CEST

Biopharma relanserer betakaroten. Du finner flere høyoppløselige bilder nederst i teksten.

Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat.

Naturlig betakaroten – for en normal hudpigmentering

Biopharma relanserer nå sin betakaroten med 5 ganger høyere dose betakaroten (15 mg) og med et friskt, nytt design. Betakaroten tilhører karotenoidene, en gruppe stoffer som gir farge til frukt og grønt. I tillegg er det en naturlig kilde til vitamin A, som bidrar til å opprettholde normal hud og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin A bidrar også til å opprettholde normalt syn. Biopharma Betakaroten er tilsatt mineralet kobber som bidrar til normal hudpigmentering.

Er du klar for sommeren?

Bruk betakaroten for å forberede huden din på soling. Vitamin A er en superhelt for huden og hjelper deg med å ta litt ekstra vare på den i sommermånedene.

Foto: Line Dammen

Biopharma Betakaroten selges i dagligvarebutikker til veil. pris 140,-.

Vil du vite mer om Biopharma?

På Rolvsøy like utenfor Fredrikstad, i en av Nordens største og mest moderne fabrikker har Biopharma siden 1987 produsert kosttilskudd med fokus på kvalitet og trygghet.

Biopharma – produsert i Norge.

Klikk her for å lese mer på nettsiden vår.

Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.