Gå videre til innhold
Biopharma relanserer betakaroten. Du finner flere høyoppløselige bilder nederst i teksten.
Biopharma relanserer betakaroten. Du finner flere høyoppløselige bilder nederst i teksten.

Pressemelding -

Biopharma Betakaroten med 5 ganger høyere dose betakaroten

Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat.

Naturlig betakaroten – for en normal hudpigmentering

Biopharma relanserer nå sin betakaroten med 5 ganger høyere dose betakaroten (15 mg) og med et friskt, nytt design. Betakaroten tilhører karotenoidene, en gruppe stoffer som gir farge til frukt og grønt. I tillegg er det en naturlig kilde til vitamin A, som bidrar til å opprettholde normal hud og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin A bidrar også til å opprettholde normalt syn. Biopharma Betakaroten er tilsatt mineralet kobber som bidrar til normal hudpigmentering.

Er du klar for sommeren?

Bruk betakaroten for å forberede huden din på soling. Vitamin A er en superhelt for huden og hjelper deg med å ta litt ekstra vare på den i sommermånedene.

Foto: Line Dammen

Biopharma Betakaroten selges i dagligvarebutikker til veil. pris 140,-.

Vil du vite mer om Biopharma?

På Rolvsøy like utenfor Fredrikstad, i en av Nordens største og mest moderne fabrikker har Biopharma siden 1987 produsert kosttilskudd med fokus på kvalitet og trygghet.

Biopharma – produsert i Norge.

Klikk her for å lese mer på nettsiden vår.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge