Gå videre til innhold
Biopharma Melatonin Dråper kommer til en dagligvarebutikk nær deg.
Biopharma Melatonin Dråper kommer til en dagligvarebutikk nær deg.

Pressemelding -

For kortere innsovningstid og bedre søvnkvalitet – Biopharma tar Melatonin Dråper til dagligvarehandelen!

Søvnvansker er svært utbredt i Norge. Faktisk så utbredt at Folkehelseinstituttet har omtalt det som landets mest undervurderte folkehelseproblem. Biopharma lanserer derfor nyheten Melatonin Dråper – for bedre søvnkvalitet og redusert innsovningstid.

Søvn – et økende problem for nordmenn

Søvnvansker er blant de vanligste helseplagene blant befolkningen. Rundt en av tre voksne sliter ukentlig med søvnen, mens inntil 15% av den norske befolkningen har insomni av mer langvarig art*. Problemer med innsovning, hyppig oppvåkning og/eller dårlig søvnkvalitet kan gå utover hvordan vi fungerer i hverdagen.

Hva er melatonin?

Melatonin er et hormon som naturlig dannes i kroppen for å forberede kroppen på leggetid. Melatoninproduksjonen hemmes kraftig av lys, men øker mot kvelden når det er mørkt ute for å fremkalle behovet for søvn. Det er imidlertid store individuelle forskjeller i kroppens melatoninproduksjon og døgnrytme*.

Melatonindråper til en dagligvarebutikk nær deg

Melatonin kan også framstilles syntetisk. Tidligere fikk man kun melatonin som reseptbelagt legemiddel, men fra 1. januar 2020 ble det også tilgjengelig som kosttilskudd. Melatonindråper har allerede på kort tid blitt et bestselgende produkt i helsekostbutikkene. Nå entrer Biopharma dagligvarekjedene med Biopharma Melatonin Dråper og gjør produktet enda mer tilgjengelig for befolkningen!

Biopharma Melatonin Dråper

Biopharma Melatonin Dråper er et hjelpemiddel som kan bidra til bedre søvnkvalitet, redusere innsovningstiden og redusere opplevelsen av jetlag. Produktet har en søt smak som gjør det enkelt å innta, og er lett å dosere enten ved å telle antall dråper eller ved å bruke merkingen på pipetten.

Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. Den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg melatonin ved leggetid. Melatonin bidrar også til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag. Den gunstige virkningen oppnås ved å innta minst 0,5 mg melatonin ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet. Det er viktig å ha et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Du finner Biopharma Melatonin Dråper hos Kiwi, Meny, Rema 1000, Joker og Spar fra uke 38 til veiledende pris 99,-.

Kilder:

*1. Kilde: Helsedirektoratet.no
*2. Kilde: Nhi.no 

Vil du vite mer om Biopharma?

Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat. Klikk deg inn på vår nettside Biopharmanorge.no eller følg oss på Facebook for å lære mer om oss.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge