Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

NYHET: Biopharma nypeekstrakt i kampen mot snørr og sår hals!

I forkjølelsessesongen kan det være lurt å tenke litt ekstra på immunforsvaret. Biopharma nypeekstrakt kan være en god bidragsyter i kampen mot snørr og sår hals.

Nå lanserer Biopharma et nytt kosttilskudd: Flytende og god nypeekstrakt full av C-vitamin. Biopharma nypeekstrakt kan du bruke som nypete, eller som tilsetning i grøt, smoothie eller i yoghurten.

Med et høyt innhold av vitamin C kan Biopharma nypeekstrakt bidra til å styrke immunforsvaret og til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg øker vitamin C opptaket av jern.

Nypeekstrakt er bra for blodkar og knokler. Vitamin C-innholdet bidrar også til normal energiomsetning.

Veil. pris: 84,90,-. Selges i utvalgte Meny-, Spar- og Bunnpris-butikker.

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - ta kontakt med innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS, Hans Ola Hevrøy: 915 28 672, hans.ola.hevroy@midsona.no

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge