Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Nyhet! Biopharma Vitamin B med ølgjær

Nyheten Biopharma Vitamin B med ølgjær inneholder alle åtte B-vitaminene, inkludert B12.

B-vitaminer er en fellesbetegnelse på åtte vannløselige vitaminer: Tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), vitamin B-6, vitamin B-12, folat, pantotensyre og biotin. Biopharmas nye B-vitamin-tilskudd inneholder samtlige åtte, pluss ølgjær.

De ulike B-vitaminene har en rekke ulike funksjoner i kroppen. Riboflavin, niacin og biotin bidrar til å opprettholde normal hud, mens biotin også er godt for håret. Riboflavin bidrar til å opprettholde normalt syn.

Vitamin B12 finnes kun i animalske produkter, og vegetarianere er derfor mer utsatt for vitamin B12-mangel. Den viktigste konsekvensen av vitamin B12-mangel er blodmangel (anemi). Tidlige symptomer på vitamin B12-mangel kan være tretthet, svimmelhet, muskelsvakhet, blekhet, vekttap og dårlig matlyst. Veganere og vegetarianere blir anbefalt å ta daglig vitamin B12-tilskudd eller å spise matvarer beriket med vitamin B12.

Biopharma Vitamin B med ølgjær er:

  • -Godt for synet
  • -Godt for hud og hår

Veil pris: 59.90 kr (90 tabletter). Selges i dagligvare.

DET SKAL LITE TIL FOR Å FØLE SEG BEDRE!
Det handler bare om å finne de rette hjelperne. Med omega-3-, vitamin- og mineraltilskudd ønsker Biopharma å hjelpe deg til en god helse. Biopharma-produktene lages derfor på Rolvsøy utenfor Fredrikstad – der krav til råvarer, hygiene og matsikkerhet står i høysetet.

Biopharma vil hjelpe deg med å gjøre det så enkelt som mulig å ta vare på din helse, fordi helsen din er det viktigste du har. 

For mer informasjon og vareprøver ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge