Gå videre til innhold
Biopharma relanserer kollagen. Du finner flere høyoppløselige bilder nederst i teksten.
Biopharma relanserer kollagen. Du finner flere høyoppløselige bilder nederst i teksten.

Pressemelding -

Naturlig beauty - Biopharma Kollagen med nytt, friskt design!

Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat.

Naturlig beauty

Biopharma Kollagen er et kosttilskudd som inneholder hydrolysert kollagen fra villfanget norsk torsk med vitamin C og biotin. Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår, mens vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for hudens normale funksjon. Derfor er Biopharma Kollagen bra for både hud og hår!

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som finnes i ulike deler av kroppen. Kollagenfibrene fungerer som «lim» og binder sammen, gir styrke og fasthet til bindevevet i hele kroppen. Derfor kalles det også hudens bindingsstoff. I ung alder består huden av hele 75% kollagen. Kollagen brukes også ved plastisk kirurgi og som kunstig hud ved brannskader, i tillegg til å ha mange medisinske bruksområder i behandling av komplikasjoner av bein og hud.

Deilig bringebærsmak

Vår kollagen kommer i praktiske porsjonsposer som enkelt kan blandes i vann, smoothies eller annen drikke. Det har også en deilig bringebærsmak som gjør seg veldig godt i smoothies. Test selv med denne oppskriften:

- 2 dl yoghurt naturell

- 2 dl melk

- En håndfull frosne bringebær

- En håndfull isbiter

- 1 pose Biopharma Kollagen

Putt alle ingrediensene i en blender, miks, og nyt!

Foto: Line Dammen

Biopharma Kollagen selges i dagligvarebutikker til veil. pris 129,-.

Vil du vite mer om Biopharma?

På Rolvsøy like utenfor Fredrikstad, i en av Nordens største og mest moderne fabrikker har Biopharma siden 1987 produsert kosttilskudd med fokus på kvalitet og trygghet.

Biopharma – produsert i Norge.

Klikk her for å lese mer på nettsiden vår. 

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge