Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Nyhet! Biopharma Trippel sport + med ZMA og kollagen

Har du hørt om ZMA? Det står for zink og magnesium, og er godt kjent innen treningsindustrien. Prøv nyheten Biopharma Trippel Sport + med ZMA og kollagen!

Biopharma Trippel Sport + er et nytt kosttilskudd med ZMA og kollagen, spesielt utviklet for deg som er aktiv. ZMA inneholder sink, magnesium og vitamin B6. Magnesium dannes ikke naturlig i kroppen, og må derfor tilføres via mat og drikke. Mineralet bidrar til normal muskelfunksjon, og kan sammen med vitamin B6 bidra til å redusere tretthet og utmattelse.

Kollagen er et viktig protein i bindevevet, og står for omtrent 25% av proteinmassen i kroppen.

Biopharma vil hjelpe deg med å gjøre det så enkelt som mulig å ta vare på egen helse! Nyheten Biopharma Trippel Sport + er:

  • godt for musklene
  • hjelper mot tretthet og utmattelse
  • godt for benbygningen

Veil pris 75,- (60 kapsler). Selges i dagligvare.

Om Biopharma:
Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat. Produksjonen foregår på Rolvsøy like utenfor Fredrikstad i en av Nordens største og mest moderne fabrikker innenfor kosttilskudd og helsekost. Vi stiller svært høye krav til råvarene som brukes, og selve produksjonen foregår under de strengeste krav til hygiene og matsikkerhet. All vår produksjon foregår i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP-standard).

For mer informasjon og vareprøver, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge, Marthe Kaasa Færø: 924 43 955, marthe.faro@midsona.no

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge