Gå videre til innhold
Nyhet! Endelig får du melkesyretabletter fra Biopharma i dagligvare

Pressemelding -

Nyhet! Endelig får du melkesyretabletter fra Biopharma i dagligvare

Probiotika inneholder levende melkesyrebakterier, som kan bedre balansen i bakteriefloraen i tarmen. Nyheten Biopharma Melkesyretabletter passer både til reise og daglig bruk.

Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd. Nå lansererBiopharma nye melkesyrebakterier i dagligvare, med fire nøye utvalgte bakteriestammer som gir hele 4.5 milliarder melkesyrebakterier per kapsel.

Skal du ut på reise kan Biopharma Melkesyretabletter hjelpe til å bedre balansen i bakteriefloraen i tarmen. Kosttilskuddet kan brukes både av voksne og barn over tre år. Tablettene kan også brukes som et daglig kosttilskudd ved behov.

Bakteriestammene i Biopharma Melkesyretabletter er hentet fra lactobacillus lacti, lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus og bifidobacterium bifidum.

Veil pris 79,- (30 kapsler). Selges i dagligvare.

Om Biopharma:
Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat. Produksjonen foregår på Rolvsøy like utenfor Fredrikstad i en av Nordens største og mest moderne fabrikker innenfor kosttilskudd og helsekost. Vi stiller svært høye krav til råvarene som brukes, og selve produksjonen foregår under de strengeste krav til hygiene og matsikkerhet. All vår produksjon foregår i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP-standard).

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge