Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Nyhet! Biopharma lanserer kosttilskudd med fem ganger så mye C-vitamin

Vitamin C fra Biopharma inneholder nå hele 1000 mg vitamin C per døgndose. Det er hele fem ganger så mye som sin forgjenger.

C-vitamin er en viktig antioksidant som bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppen som kan skade celler, proteiner og arvestoffer. Vitamin C kan ikke dannes i kroppen og må tilføres via mat og drikke. Viktige kilder til vitamin C i maten er blant annet frukt, bær og grønnsaker. Et variert kosthold med mye frukt, grønnsaker og poteter vil som regel dekke behovet for vitamin C, men for enkelte kan det være behov for å tilføre ekstra vitamin C ved hjelp av kosttilskudd.

I 2017 ble forskriften om kosttilskudd endret, noe som blant annet medførte nye regler for maksdose av vitamin C i kosttilskudd. Mens tidligere maksdose var satt til 200 mg, er ny maksdose per døgn for voksne hevet til 1000 mg. Derfor får du nå det populære vitamin C-tilskuddet fra Biopharma med fem ganger så høyt vitamin C-innhold!

I tillegg til å være en viktig antioksidant er vitamin C:

  • -Godt for immunforsvaret
  • -Bra mot tretthet og utmattelse
  • -Bra for energi

Veil pris: 54.90 kr (70 tabletter). Selges i dagligvare.

DET SKAL LITE TIL FOR Å FØLE SEG BEDRE!
Det handler bare om å finne de rette hjelperne. Med omega-3-, vitamin- og mineraltilskudd ønsker Biopharma å hjelpe deg til en god helse. Biopharma-produktene lages derfor på Rolvsøy utenfor Fredrikstad – der krav til råvarer, hygiene og matsikkerhet står i høysetet.

Biopharma vil hjelpe deg med å gjøre det så enkelt som mulig å ta vare på din helse, fordi helsen din er det viktigste du har. 

For mer informasjon og vareprøver ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge