Gå videre til innhold
Helios relanserer grønnsaksjuice, gulrotjuice og rødbetejuice.
Helios relanserer grønnsaksjuice, gulrotjuice og rødbetejuice.

Pressemelding -

Helios relanserer grønnsaksjuice-serien

Bestselgerne fra Helios kommer nå i helt nytt design!

Drikk grønnsakene dine

Anbefaling om å spise fem om dagen, to frukter og tre grønnsaker, er kjent for de fleste. Selv om dette kan virke som et av de enkleste helserådene å følge, kan det likevel være vanskelig å gjennomføre i praksis. Derfor er det kjekt med noen raske måter å få i seg frukt og grønt på. Ved å drikke et glass av våre ferske grønnsaksjuicer får du enkelt i deg én av de viktige fem om dagen.

Gå for ren, økologisk juice

Juice er en god kilde til vitaminer og andre næringsstoffer, men det er likevel lurt å være oppmerksom på hva slags juice du velger. Det er mange typer juice som er tilsatt sukker eller annen søtning, og som for eksempel er laget av konsentrat.

Det du ser er det du får

Våre grønnsaksjuicer er laget av 100% grønnsaker – og kun det. I tillegg er de fermenterte, noe som betyr at de er tilsatt en bakteriekultur slik vi kjenner fra yoghurt. Dette gjør dem lettere å fordøye. De er også melkefrie. Den ferdige juicen inneholder ikke levende bakteriekultur.

Foto: Silje Feiring / Spoon.no 

Helios Gulrotjuice - Fermentert juice av 100% økologiske gulrøtter

Ren gulrotjuice av nyhøstede, økologiske og biodynamiske gulrøtter. Helios Gulrotjuice er proppfull av vitamin A. Dette vitaminet er viktig for blant annet et godt nattsyn og bidrar til å opprettholde normal hud. Et lite glass gulrotjuice om dagen gir næring og vitaminer.

Helios Rødbetejuice - Fermentert juice av 99% økologiske rødbeter med en liten dråpe kirsebær

Ren rødbetejuice av økologiske rødbeter og en liten dråpe med kirsebær – for smakens skyld. Helt naturlig, ingen tilsetninger. Smaken er mild og svakt syrlig, blant annet fordi juicen er fermentert. Vi har tilsatt litt juice fra acerolakirsebæret for å avrunde smaken. Rødbetejuice er full av næring og antioksidanter. Et lite glass om dagen styrker kroppen.

Helios GrønnsaksjuiceNå også i ny og bedre smak! Fermentert juice av 100% grønnsaker

Ren grønnsaksjuice av nyhøstede, økologiske og biodynamiske grønnsaker, med mye smak og farge akkurat slik naturen har skapt dem. Mild gulrot og tomat, fargesterk rødbete og aromatisk selleri i en balansert og næringsrik blanding. I tillegg har vi nå oppdatert formularen for å gi juicen en enda bedre smak!

Perfekte også til matlaging

Grønnsaksjuicene våre er også perfekte å bruke på kjøkkenet! Hva med hjemmelaget tomatsuppe? Supergodt og veldig enkelt! Eller hva med den klassiske favoritten gulrotkake? Gulrotjuice gjør den ekstra saftig og god!

Hjemmelaget tomatsuppe med grønnsaksjuice

Foto og oppskrift: Silje Feiring / Spoon.no

Du trenger:

1 stk gul løk, finhakket
2-3 fedd hvitløk, finhakket
2 ss Helios Olivenolje
4 ss tomatpuré
2 bokser Helios Hakkede Tomater
5 dl Helios Grønnsaksbuljong (ferdig utblandet)
3 dl Helios Grønnsaksjuice
1 ss sukker
2 ts Helios Basilikum
1/2 ts pepper

Slik gjør du:

Rens og finhakk løk og hvitløk. Varm olje i en kjele og fres løken blank.

Rør tomatpuré godt inn i løken før du tilsetter hakket tomat, buljong og noen klyper sukker. Kok opp og la det småkoke i 8-10 minutter.

Tilsett grønnsaksjuicen og kjør suppen glatt med en stavmikser. Smak til med basilikum og pepper og gi suppen litt varme før du serverer.

Toppes med kokte egg, rømme og friske urter. Hvis du ønsker den litt spicy strør du noen chiliflak over.

Gulrotkake med gulrotjuice

Foto og oppskrift: Silje Feiring / Spoon.no

Du trenger:

Kakebunn:
4 egg
4 dl sukker
5 dl hvetemel
2 ts natron
1/2 ts salt
2 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Kardemomme
2 dl nøytral olje
1 dl Helios Gulrotjuice
Ca. 600 g finrevet økologisk gulrot
1 dl hakkede valnøtter

Glasur:
200 gram smøreost (f.eks. Philadelphiaost)
60 g smør, romtemperert
3-4 dl melis

Pynt:
Finrevet skall av økologiske sitroner og lime
Finhakkede nøtter

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 190 grader.

Pisk sammen egg og sukker til eggedosis, så tilsetter du olje, gulrotjuice og visper lett sammen.

Sikt inn mel, natron, kardemomme og kanel. Til slutt tilsetter du revne gulrøtter, hakkede nøtter og blander godt sammen.

Smør en kakeform (rundt 24 cm) og hell i røra. Stek nederst i ovnen i ca. 50-60 min på 190 grader.

Mens kaken avkjøles lager du glasuren. Smelt smøret og bland sammen med smøreost og melis.

Rør sammen glasuren. Når kaken er avkjølt smører du på glasuren. Topp med finrevet sitron eller limeskall og finhakkete nøtter hvis du ønsker det.

Helios sine grønnsaksjuicer kan kjøpes i dagligvare- og helsekostbutikker.

Vil du vite mer om Helios?

Helios drives av en lidenskap for ren og bærekraftig mat. Helt siden 1969 har vi jobbet for å gjøre det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt, for kroppen og for kloden. Du kan alltid være trygg på at våre produkter aldri inneholder kunstige tilsetninger - kun ærlig mat av rene råvarer. Dyrket, høstet og foredlet med kjærlighet. Helios har gjennom mange år utviklet et nært samarbeid produsenter av økologiske kvalitetsvarer i både Norge og resten av verden. Mange av produsentene er familiedrevne, stolte selskaper med lang historie og et brennende engasjement for ekte råvarer.

Besøk gjerne nettsiden vår for å lese mer: www.helios.no

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge