Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Helios speltpasta – familievennlig favoritt!

Hva skulle vi gjort uten pasta? Pasta er redningen for travle barnefamilier, studenter med stramt budsjett eller kresne barn. Og så er det jo veldig godt da!

En deilig pastarett kan også være sunn og næringsrik middag for hele familien. Helios økologiske speltpasta er produseres etter tradisjonelle metoder i en lokal håndverksbedrift i Italia. Der vet de hvordan foredle råvaren slik at den ekte smaken kommer fram! Spelten er dyrket i syd-Tyskland av økologiske bønder. Helios speltpasta får du som både pastaskruer og spaghetti, og som fullkorn og vanlig pasta.

Bra godt!
Har du fått med deg TV2-programmet «Bra godt» har du kanskje sett at kostholdsekspert Berit Nordstrand sverger til Helios speltpasta som en av sine favoritter. I «Bra godt» får seerne enkle tips og byttetriks som gjør det mulig å gjøre gode matvalg i en hektisk hverdag. Gjør gjerne som Berit Nordstrand når du legger opp middagstallerkenen, og fyll opp ca. ¼ av tallerkenen med pasta.

Ren matglede siden 1969
Kjernen i Helios er økologisk kvalitetsmat, et krav vi aldri firer på. Våre verdier er mer trendy enn noen gang, og vi er stolte over at dette er verdier vi har representert siden 1969: kvalitet, omtanke, trygghet og god smak. For oss betyr det at vi står for noe varig, noe ekte og at vi er tro mot det vi tror på! Vi svinger ikke kappen etter vinden, men tror på et langsiktig arbeid mot ren, ekte og ærlig mat som er bra for oss mennesker, for dyrene og jorda vår.

Helios speltskruer og -spaghetti: Veil. pris 41,20 selges i dagligvare

Related links

Emner

Tags


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Pressekontakt

Stina Resset

Stina Resset

Pressekontakt Digital Coordinator PR 47844890

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Verkstedveien 1
0277 Oslo
Norge