Gå videre til innhold
Nå finner du seks økologiske krydderfavoritter fra Helios i Kiwi.
Nå finner du seks økologiske krydderfavoritter fra Helios i Kiwi.

Pressemelding -

Nyhet: Nå finner du krydder fra Helios i Kiwi!

Ingen tilsetningsstoffer, ingen stivelse, ikke noe sukker og ingen aromaer – kun helt rent og naturlig krydder. Med «ærlighet er kjærlighet» som utgangspunkt lanserte Helios sine helt rene kryddersorter i 2019 i alle landets helsekostbutikker. Nå finner du også seks av favorittene i Kiwi!

Helios sine kryddere er laget med ekte, gode råvarer. Disse råvarene er behandlet på en måte som tar vare på mest mulig smak og aroma. I tillegg ønsker det økologiske matmerket å servere forbruker kryddermikser med et lavere saltinnhold enn vanlig. Derfor har Helios jobbet for å redusere mengden salt, samtidig som at kryddermiksene opprettholder forventet smak uten hjelp fra kunstige smaksforsterkere. Slik ønsker Norges lengstlevende økologiske merkevare å tilby deg krydder med best mulig kvalitet. Krydder som ikke har noe å skjule.

Nå finner du krydder fra Helios i Kiwi!

Vi ønsker å gjøre helt naturlig, rent krydder tilgjengelig for så mange som mulig, og lanserer derfor seks av favorittene i Kiwi:


Helios TacokrydderHelios Tacokrydder er et klassisk, meksikansk tacokrydder med autentisk smak og gode, rene råvarer. Ikke tilsatt sukker og akkurat passe sterkt med ren, frisk smak av koriander, spisskummen og cayennepepper.


Helios Ceylon Kanel


Helios Ceylon Kanel er håndskåret ceylon kanel fra Sri Lanka med skarp og aromatisk smak. Dyrket i noen av verdens beste jordbruksområder, skånsomt behandlet og pakket i emballasje som bevarer smak, duft og farge hele veien fra jord til bord. Kan brukes på grøt, i bakverk og gjerne også i eksotiske matretter.


Helios ChiliflakHelios Chiliflak er økologisk chili som er varsomt høstet og kuttet i biter. Enkelt og greit. Inkluderer frukt og frø. Skånsomt dampbehandlet og soltørket for å beholde den gode smaken. Passe sterk med nydelig smak og varme.


Helios Oregano


Helios Oregano er smaken av Middelhavet og italiensk mat. Dampbehandlet og soltørket klassiker som har med seg mye smak hele veien fra jord til bord. Perfekt til pizza, pasta og ostesmørbrød!


Helios Grillkrydder


Helios Grillkrydder er en helt ren og naturlig krydderblanding inspirert av sommer, saltvann og sol med en grønn, frisk vri. Helt uten tilsetningsstoffer. Spesielt utviklet for hvitt og rødt kjøtt, men passer til alt som kan grilles eller stekes, sommer som vinter.


Helios Sitronpepper


Helios Sitronpepper er helt rent, helt ekte og helt nydelig. Sort pepper, himalayasalt og pulver av ekte sitron sørger for en intens, klar og skarp smaksopplevelse – helt uten tilsetningsstoffer. Får fram det beste i råvarene dine og er perfekt til fisk, reker og kylling.

Vil du se og lese om hele krydderserien vår? Klikk her.

Utsalgssteder

Du finner disse seks kryddersortene hos Kiwi fra uke 8. I tillegg finner du fra før av hele krydderserien vår i helsekostbutikker og på Kolonial.no.

Vil du vite mer om Helios?

Mye har forandret seg siden Helios ble dannet i 1969 - både trender og smaksløker. Det gjør de fortsatt. Men noe er konstant: vår og din kjærlighet til god mat og drikke. Våre produkter er ærlige og laget med omtanke - slik har det alltid vært og slik kommer det alltid til å være. Å gjøre det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt - både for din og klodens helse - er nemlig noe vi alltid kommer til å brenne for. 

Vil du vite mer? Klikk deg inn på nettsiden vår. 

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Relatert innhold

Du finner høyoppløselige bilder nederst i artikkelen.

Nye bakemikser fra Helios: Naturlig glutenfri og rik på fiber

Fri for gluten men med godt næringsinnhold – dette har vært Helios sitt utgangspunkt for to helt nye økologiske bakemikser. Helios ønsker nemlig å gjøre det enkelt, sunt og fristende for deg som ønsker å spise glutenfritt.
God og ærlig mat skal være for alle. Derfor satser Helios langsiktig innen glutenfritt, og ønsker å gjøre glutenfrie alternativer både sunnere, mer næringsrike og mer bærekra

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge