Gå videre til innhold
Du finner høyoppløselige bilder nederst i artikkelen.
Du finner høyoppløselige bilder nederst i artikkelen.

Pressemelding -

Nye bakemikser fra Helios: Naturlig glutenfri og rik på fiber

Fri for gluten men med godt næringsinnhold – dette har vært Helios sitt utgangspunkt for to helt nye økologiske bakemikser. Helios ønsker nemlig å gjøre det enkelt, sunt og fristende for deg som ønsker å spise glutenfritt.

God og ærlig mat skal være for alle. Derfor satser Helios langsiktig innen glutenfritt, og ønsker å gjøre glutenfrie alternativer både sunnere, mer næringsrike og mer bærekraftige.

De helt nye, økologiske og glutenfrie bakemiksene kommer i en mørk og en lys variant.

Helios sine glutenfrie bakemikser er

  • rik på fiber
  • kilde til protein
  • uten hvetestivelse
  • ikke tilsatt salt eller sukker
  • laget med 100 prosent rene, naturlige råvarer


Helios lys bakemiks er perfekt å bruke i brød, pizzabunn eller i en god kake. Miksen inneholder 6,4 g fiber og 8,1 g protein per 100 gram.

Helios mørk bakemiks er godt egnet for litt grovere bakst som hjemmelaget brød, rundstykker og horn. Miksen inneholder 9,3 g fiber og 8,5 g protein per 100 gram.


Prøv gjerne bakemiksene i disse oppskriftene fra Pappa uten gluten


Kjærlighet til ærlig mat siden 1969

Mye har forandret seg siden Helios ble dannet i 1969 – både trender og smaksløker. Det gjør de fortsatt. Men noe er konstant: vår og din kjærlighet til god mat og drikke. Våre produkter er ærlige og laget med omtanke – slik har det alltid vært og slik kommer det alltid til å være. Å gjøre det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt – både for din og klodens helse – er nemlig noe vi alltid kommer til å brenne for.

Helios har gjennom mange år utviklet et nært samarbeid med produsenter av økologiske kvalitetsvarer både i Norge og resten av verden. Mange av produsentene er familiedrevne, stolte selskaper med lang historie og et brennende engasjement for ekte råvarer. De lager nøttesmør med 100 prosent nøtter. De lar aprikoser få beholde sin originale farge ved at de ikke blir svovlet. De lager poser med deilig tørket mango som kun inneholder én ingrediens – tørket mango. De lager glass med eplemos hvor fargen aldri er helt lik – epler er jo naturlig forskjellige.

Kjernen i Helios er – som det også var i 1969 - økologisk kvalitetsmat. Dette er et krav vi aldri firer på. Våre verdier er mer trendy enn noen gang, og vi er stolte over at dette er verdier vi har representert i så mange år; kvalitet, omtanke, trygghet og god smak. Vi svinger ikke kappen etter vinden, men tror på et langsiktig arbeid mot ekte og ærlig mat som er bra for oss mennesker, for dyrene og for jorda vår. Vi tror på ærlig mat som er dyrket, høstet og foredlet med kjærlighet.

Slik tenkte vi i 1969, og slik tenker vi også i dag. 

Helios Mørk bakemiks og Helios Lys bakemiks selges i Life, Joker, Spar, Meny, Bunnpris, Obs, Mega og Extra. Veil. pris 59,90,-. 

For mer informasjon og høyoppløselige bilder - kontakt innholdprodusent og pressekontakt i Midsona Norge, Hans Ola Hevrøy: hans.ola.hevroy@midsona.no 

Emner


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Pressekontakt

Stina Resset

Stina Resset

Pressekontakt Digital Coordinator PR 47844890

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Verkstedveien 1
0277 Oslo
Norge