Gå videre til innhold
Velsmakende sommerdrikker med Yogi Tea

Pressemelding -

Velsmakende sommerdrikker med Yogi Tea

Forfriskende oppskrifter på velsmakende drinker fra Yogi Tea. Lyst på en Classic Colada Chai, Licorice Mint Cooler eller hvorfor ikke en Ginger Lemon Fun?

Vedlagt finner du oppskrifter som inneholder Yogi Tea Classic, Licorice Mint, Sweet Chili, Ginger Lemon, Sweet Chai og Green Chai.

Visste du dette om Yogi Tea og deres prinsipper?
Ayurveda ble først introdusert i Vesten mot slutten av 60-tallet. Yogi Bhajan, Kundalinien Yogamester og inspirerende lærer i Ayurveda og holistisk livsstil, reiste til Vesten for å undervise i yoga. Under hele denne tiden serverte han en hjemmebrygget krydderte, som hans tilhengere raskt ga navnet "Yogi Tea". Dette er kilden til Yogi Tea slik vi kjenner den i dag. Teen har en sterk tilknytning til fysisk og mental balanse/yoga som er en stor treningstrend i Norge.

  • Feel Good – Basert på ayurveda, med fokus på 3 doshaer: Vata, Pitta, Kapha. På hver pakke Yogi Tea kan du se, hvordan denne teen påvirker hver dosha.
  • Be Good – Oppskriftene er sammensatt av mer enn 80 økologisk sertifiserte urter og krydder, som e hentet fra mer enn 20 nøye utvalgte regioner i verden.
  • Do Good – Helt siden Yogi Tea ble opprettet på begynnelsen av syttitallet har de påtatt seg et sosialt og økologisk ansvar for mennesker, miljø og natur. De gir bærekraftig støtte og oppmuntring til hjelpetrengende mennesker verden over.

I dag er Yogi Tea Norges mest solgte kryddertemerke.

Last ned oppskriftsheftet (pdf).

Les oppskriftsheftet på skjerm.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt med Stine Marie Sjølie i Alma Norge.

Related links

Emner

Kategorier


Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge