Gå videre til innhold
Yogi Tea bestselgere tilgjengelig i Coop-butikker over hele landet

Pressemelding -

Yogi Tea bestselgere tilgjengelig i Coop-butikker over hele landet

Coop har valgt å ta inn de tre bestselgende Yogi Tea-variantene fra uke 8. Teene Classic, Sweet Chilli og Licorice blir nå tilgjengelig i Coop Mega og Coop Obs i hele landet.

Gjennom 40 år har Yogi Tea laget velsmakende og økologiske teer etter oppskrifter basert på læren om yoga og Ayurveda. Vi lager Ayurvediske teer for å hjelpe deg å finne veien til et sunt og bevisst liv - med balanse mellom miljø, kropp og sinn. 

Teen passer for alle som er opptatt av god smak, helse, sunnhet og økologisk mat . I likhet med alle tepakker fra Yogi Tea, gir også disse instruksjoner til en yogaøvelse. De angir også hvordan teen virker ut fra et ayurvedisk synspunkt, og hver tepose-tag gir et lite visdomsord med på veien. 

  • Classic Denne unike blandingen er en kombinasjon av de tradisjonelle ayurvediske krydderne kanel, kardemomme, ingefær, nellik og sort pepper.
  • Sweet Chilli Frisk og beroligende te med en varmende sjokoladesmak inspirert av Mexico. Frisk myntepreget sødme kan hjelpe deg med å slappe av. Et hint av chili tilfører et perfekt krydderpreg.
  • Licorice Nydelig sødme og rik smak fra lakrisrotplanten. Tilsetning av ingefær, appelsinskall, kanel og sort pepper, sammen med et hint av vanilje gir en unik smaksopplevelse som passer perfekt når som helst på dagen.

Te var en av de fire høyest rangerte trendene over helsetrender for 2015. Kilde: TakePart


Visste du dette om Yogi Tea og deres prinsipper?
Ayurveda ble først introdusert i Vesten mot slutten av 60-tallet. Yogi Bhajan, Kundalini Yoga mester og inspirerende lærer i Ayurveda og holistisk livsstil, reiste til Vesten for å undervise i yoga. Hele tiden serverte han en hjemmebrygget krydder-te, som hans tilhengere raskt ga navnet "Yogi Tea". Dette er kilden til Yogi Tea slik vi kjenner den i dag. Teen har en sterk tilknytning til fysisk og mental balanse/yoga som fortsetter å være en stor treningstrend i Norge.

  • Feel Good – Basert på ayurveda, med fokus på 3 doshaer: Vata, Pitta, Kapha. På hver pakke Yogi Tea kan du se, hvordan denne te påvirker hver dosha.
  • Be Good – Oppskriftene er sammensatt av mer enn 80 økologisk sertifiserte urter og krydder, som er hentet fra mer enn 20 nøye utvalgte regioner i verden.
  • Do Good – Helt siden Yogi Tea ble opprettet på begynnelsen av syttitallet har de påtatt seg et sosialt og økologisk ansvar for mennesker, miljø og natur. De gir bærekraftig støtte og oppmuntring til hjelpetrengende mennesker verden over.


I dag er Yogi Tea Norges mest solgte kryddertemerke.

Alma Norge AS distribuerer og markedsfører YOGI TEA® i Norge.

Related links

Emner

Tags


Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.
Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.
Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.
Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Pressekontakt

Stina Resset

Stina Resset

Pressekontakt Digital Coordinator PR 47844890

Relatert materiale

Relaterte nyheter