Gå videre til innhold
Nyheten Bee Happy fra Yogi Tea ønsker å øke fokuset på å beskytte ville bier.
Nyheten Bee Happy fra Yogi Tea ønsker å øke fokuset på å beskytte ville bier.

Pressemelding -

Nyhet fra Yogi Tea: For et fokus på lykkelige bier - Bee Happy!

Yogi Tea kommer nå med den spennende nyheten Bee Happy. Ikke bare har den en rund og deilig smak av kamille og lavendel, men den setter også et økt fokus på å beskytte ville bier.

Nyheten Yogi Tea Bee Happy har spennende smaker av kamille og lavendel som gir en rund og behagelig smak. Den har også en frisk smak av peppermynte som gjør teen balansert og forfriskende. Like god som varm- eller kaldbrygget te.

Hvorfor beskytte ville bier?

Som en produsent av økologisk te er det å kunne beskytte naturen og dens mangfold veldig viktig for Yogi Tea. Ville bier, deriblant humler, er de mest effektive pollinerende insektene vi har, men et endret landbruk er i ferd med å utrydde flere av dem. I dag er én av tre biearter, inkludert humler, på den norske rødlisten, noe som betyr at de er i fare for å dø ut. 12 av våre 208 biearter er trolig allerede blitt borte for godt. Samtidig antar vi at 80% av de ville plantene har nytte av blomsterbesøk fra insekter for å kunne sette frø. Da er det ikke vanskelig å forstå at bier er en nødvendig del av økosystemet som vi er nødt til å ta vare på.

Fokus på lykkelige bier

I samarbeid med Deutsche Wildtier Stiftung, som jobber med å utvikle områder med villblomsterenger og bie-hotell, vil Yogi Tea derfor installere bie-hotell og villblomsterenger på flere av områdene til sine leverandører verden over, samt gjøre offentlige områder og parker mer bie-vennlige. Dette prosjektet begynner nå i 2021, men utrullingen kommer til å fortsette i flere år framover og forhåpentligvis resultere i mange flere lykkelige bier.

Utsalgssteder

Yogi Tea Bee Happy kan kjøpes i Life, Sunkost og Kinsarvik fra uke 8 til veil. pris 59,-.

Vil du vite mer om Yogi Tea?

Klikk deg inn på vår nettside.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge