Gå videre til innhold
Nyheter fra Supernature: Protein Mix!

Pressemelding -

Nyheter fra Supernature: Protein Mix!

Supernature lanserer nå to splitter nye proteinpulver!
Begge miksene har smak av vanilje, høyt proteininnhold og inneholder alle essensielle aminosyrer - vi kaller det en Pretty Perfect Protein Mix. Ferdig søtet er de perfekte i smoothies, drikke og shake. 


SUPERNATURE PERFORMANCE PROTEIN MIX 

Peas and love, hemp and rice! 100% vegansk proteinbase med herlig smak av vanilje. Proteiner er viktig i kostholdet, for å bygge og opprettholde muskler. Med en perfekt sammensetning av hamp-, ris- og erteprotein gir denne mixen deg en herlig bonus, nemlig alle de essensielle aminosyrene du trenger for å bygge en sunn og sterk kropp. Mix to Max! 

THE PROTEIN BOOST EFFECT 
+ Essensielle aminosyrer 
+ 71% protein 
+ 100% vegansk 
+ Muskler 
+ BCAA 

Kan kjøpes i Life og Sunkost til veil. pris 199,-.

SUPERNATURE PRETTY PERFECT PROTEIN MIX + COLLAGEN

Time to glow! En fiks ferdig mix med kollagen, alle essensielle aminosyrer og et høyt proteininnhold. Perfekt for deg som ønsker både en fullverdig proteinkilde og tilskudd av marint kollagen. Alt i én mix! Deilig smak av vanilje og gojibær gjør den perfekt i drikke, eller smoothie uten behov for søtning. Alt du trenger å gjøre er å shake og nyte! 

THE PROTEIN BOOST EFFECT
+ Essensielle aminosyrer
+ 69% protein
+ Marint kollagen
+ Muskler
+ BCAA

Kan kjøpes i Life og Sunkost til veil. pris 229,-.

Ta smoothien til neste nivå

Med proteinmiksene fra Supernature gjør vi det enkelt for deg å gjøre smoothien din enda et hakk sunnere. Miksene er ferdig søtet, og den gode vaniljesmaken gjør at du kan kutte ned på både frukt og søtning, uten at det går utover smaken. Dette gjør miksene perfekt i for eksempel en grønnsakssmoothie;  

- 1/2 avokado
- En håndfull spinat (fersk eller frossen)
- 1-2 ss Supernature Protein Mix 
- 1 ts Supernature Spirulina
- 2,5 dl kokos-, mandel,- eller havremelk
- Kjør i en blender, og nyt en deilig søt smoothie.
- Pynt med en håndfull bær og et dryss Supernature Bipollen

Foto: Line Dammen

Foto: Line Dammen

Hva er supermat?

Supermat er bra mat, som låner det beste fra naturen. Vi brenner for bærekraft, og ved å spise supermat bevarer vi mer av jordas mangfold. Noen supermatingredienser, som for eksempel alger, har et ekstra høyt innhold av vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Slik gjør vi det enkelt for deg å tilføre litt ekstra næring i hverdagen. Helt naturlig, helt rent, helt rått!

Har du lyst til å lære mer? 
Ta en titt på nettsiden vår eller følg oss på Instagram!

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge