Gå videre til innhold
Nyhet fra Supernature! Lag matcha latte på 1-2-3

Pressemelding -

Nyhet fra Supernature! Lag matcha latte på 1-2-3

Du har kanskje hørt om matcha-te før? Nå kommer endelig den grønne favoritten som latte!

Mange har fått den populære matcha-teen på tunga, og flere har faktisk begynt å lage sine helt egne matcha latte-varianter. Derfor er det så stas for oss å endelig kunne gi deg matcha latte i én og samme pose!

Vi har mikset den populære japanske matcha-teen med kokosmelk og lucuma – et søtningsmiddel som ofte blir brukt i iskrem og desserter. Visp det grønne latte-pulveret med vann eller melk. Resultatet? En superdigg kopp med Supernature Matcha Latte.

Slik lager du en perfekt matcha latte

Ikke helt sikker på hvordan du lager en perfekt matcha latte? Start med å putte 2-3 ts med Supernature Matcha Latte i din favorittkopp. Hell over akkurat nok vann til å dekke over pulveret. Bruk en visp eller en chasen – den kule japanske matcha-vispen. Når alle klumpene er borte, topper du latten med enda mer varmt vann og visper forsiktig.

Ta en pause, slapp av og nyt en smakfull kopp med god samvittighet – du fortjener nemlig en liten pause i blant!

Og du – hvis du vil ha latte med litt rundere smak kan du bytte ut vannet med mandeldrikk eller bruke 50/50 kokosdrikk og vann. Resultatet er deilig søtt og kremete.

Ikke bare til kalde dager

Hvem sa at matcha latte kun er godt om vinteren? Hell latten over et høyt glass med isbiter, og du har en digg og frisk islatte klart på få sekunder. Perfekt på varme sommerdager.

Veil. pris 179 kroner. Selges i helsekost og på Soma.no.

For mer info og høyoppløselige bilder – kontakt innholdsprodusent og pressekontakt i Midsona Norge AS: hans.ola.hevroy@midsona.no, 915 28 672.

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge