Gå videre til innhold
Økologiske nyheter fra Helios

Pressemelding -

Økologiske nyheter fra Helios

Nå er vårens økologiske nyheter straks i butikk. Produktene er helt naturlige, uten undøvendige tilsetningsstoffer og laget av økologiske råvarer. De er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og kjemisk/syntetiske sprøytemidler med tanke på både helse og miljø.

Helios Granola bær, Chia & Quinoa 425 g Nøkkelhullsmerket granola med superfrø og superbær. Chia og Quinoa hever næringsinnholdet med sitt høye innhold av protein, fiber og sunne fettsyrer (Omega-3). Granolaen er ovnsbakt og knasende med nydelig smak av røde bær. Den inneholder hele 60 % fullkorn, 18 % fiber og har lavt sukkerinnhold, men er likevel god og søt på smak.

Helios Granola havre, frukt & kokos 375 g Bestselgeren har nå blitt ny og bedre. Samme gode smak, men med hele 30 % mindre sukker. Granolaen er ovnsbakt og knasende med nydelig smak havre, frukt og kokos. Den inneholder hele 25 % frukt. Tidligere het produktet Helios müsli knasende, med frukt.

Helios bulgur fullkorn 350 g 100 % fullkorn, 12,5 % fiber. Et sunnere middagskorn med høyt innhold av kostfiber og kilde til protein. Hele kornet er brukt for å bevare maksimalt med næringsstoffer. Bulgur er kjent som en av de eldste preparerte råvarene og brukes mye i mat fra Midt-Østen. Bulgur er rask å lage og brukes som et alternativ til ris, poteter og pasta. Bulgur passer også godt i salater og vegetariske retter.

Helios knekkebiter Spelt & Quinoa 110 g En smakfull knekkebrødvariant i mindre, hendige biter. Bakt med spelt og superfrøet Quinoa, som hever næringsinnholdet. Knasende god på smak med bredt bruksområde; som snacks, en sunnere kjeks eller som mellommåltid med eller uten pålegg.

Helios kokosolje smaksnøytral 200 ml Kokosolje er mye omtalt som et sunnere alternativt fett, på grunn av sitt høye innhold av mellomlange fettsyrer. Nå lanserer Helios en smaksnøytral variant med alle de gode egenskapene fra kokos, men helt nøytral på smak og lukt. Kokosoljen får dermed et enda bredere bruksområde. Den kan brukes til all slags steking og matlaging, også der kokossmaken ikke er ønskelig.

- Helios ønsker å tilby den norske forbruker et bredt spekter av økologisk mat; rene, naturlige og velsmakende produkter uten kunstige og unødvendige tilsetningsstoffer. Vi er derfor glade for å kunne utvide porteføljen med hverdagsprodukter av høy kvalitet, laget med spesielt næringsrike, økologiske råvarer. Helios nye produkter vil gjøre det enda enklere å ta sunnere valg i hverdagen, sier markedssjef Mona Vestengen.

Related links

Emner

Kategorier


Om Helios
Helios er Norges eldste merkevare for økologisk mat. Helt siden 1969 har Helios satt sin ære i å levere trygg, god og bærekraftig mat av beste økologiske kvalitet. Helios har ca 180 økologiske produkter, som spenner fra juice til knekkebrød, frø, nøtter, ris, pasta, nøttesmør mm. Helios eies av Alma Norge AS og distribueres gjennom både dagligvare- og helsekostbutikker. www.helios.no

Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet. www.alma.no

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge