Gå videre til innhold
Økologiske nyheter fra Helios

Pressemelding -

Økologiske nyheter fra Helios

I løpet av høsten lanserer Helios en rekke økologiske nyheter, som både smaker og gjør godt! Produktene er uten kunstige tilsetningsstoffer og laget av økologisk råvare av ypperste kvalitet. De er dyrket uten bruk av kunstgjødsel og kjemisk/syntetiske sprøytemidler - med tanke på både helse og miljø.

Helios SuperGoji og SuperDuo er to spennende nøttemikser, som kombinerer nøtter og «superbær». Miksene skal gjøre det enklere å få i seg sunt og raskt energipåfyll. SuperGoji inneholder blant annet gojibær, gresskarkjerner, mandler og cashewnøtter – en spennende, naturell miks som verken er tilsatt sukker eller salt. SuperDuo er en saftig, usaltet miks av skåldede mandler og tranebær.

Helios Tranebær er ekstra store og saftige og er et superbær med mange bruksområder.

Helios Kneks er en spennende nyhet på det norske markedet; en sunnere kjeks, en hybrid mellom kjeks og knekkebrød. Kneks er ekstra tynn, ekstra sprø og bakt med surdeig, fullkorn og har et høyt fiberinnhold. Kneks Ceylon-kanel er nydelig til en kaffekopp, mens Kneks Chili & Sesam inneholder hele 25 % frø og smaker godt til ost eller dip.

Helios Grønnsaksbuljong er gjærfri, vegansk og glutenfri. Den inneholder hele 12,5% grønnsaker og ikke kunstige smaksforsterkere eller gjærekstrakt. Buljongen kan brukes som smaksetter eller suppebuljong.

Helios økologisk krydder kommer i praktisk strøboks og inneholder eksklusivt krydder i fire ulike varianter: Ekte Ceylon-kanel malt, ekte vaniljestang malt, gurkemeie og kardemomme.

  • Helios har jobbet med økologisk mat i nesten 50 år, og vi ser at stadig flere norske forbrukere etterspør mer økologisk mat. Vårt mål er å kunne tilby det folk ønsker; rene og velsmakende produkter laget av ekte råvarer, uten kunstige og unødvendige tilsetningsstoffer, sier merkevaresjef Helios, Mona Vestengen.

Om Helios
Helios er Norges eldste merkevare for økologisk mat. Helt siden 1969 har Helios satt sin ære i å levere trygg, god og bærekraftig mat av beste økologiske kvalitet. Helios har ca 180 økologiske produkter, som spenner fra juice til knekkebrød, olje, frø og gryn, nøtter, ris, pasta, nøttesmør med mer. Helios eies av Alma Norge AS og distribueres gjennom både dagligvare- og helsekostbutikker.

Følg Helios på Facebook her.
Følg Helios på Instagram her.

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma
Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.

Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.

Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge