Gå videre til innhold
Nyhet: naturlige hudpleieprodukter fra Cocosa!

Pressemelding -

Nyhet: naturlige hudpleieprodukter fra Cocosa!

Tidligere Covera er tilbake med samme fantastiske produkter i ny drakt under Cocosa Pink!

Ansiktskrem, bodylotion og leppepomade som passer til alle hudtyper. Alle produktene har økologiske og naturlige ingredienser og inneholder aloe vera, sheasmør og kokosolje. De er nærende, pleiende og tilfører huden og leppene rikelig med fuktighet. Produktene er ikke tilsatt parfyme, men Cocosa Pink-serien har en deilig duft av frisk kokos. Gå høsten og vinteren i møte uten tørr hud og sprukne lepper.

Cocosa Pink Lipbalm – Helt naturlig leppepomade med sheasmør og kokosolje


Cocosa Pink Lipbalm er en 100% naturlig leppepomade med økologiske ingredienser. Den er helt uten parabener, og kommer i tillegg i en miljøvennlig emballasje. Kokosolje mykgjør og beskytter, mens sheasmør effektivt pleier tørre og sprukne lepper.

Veil. pris: 69,-

Cocosa Pink Bodylotion – Helt naturlig bodylotion med pleiende og fuktighetsgivende ingredienser.

Cocosa Pink Bodylotion er en nærende, pleiende og fuktighetsgivende bodylotion laget med økologiske og naturlige ingredienser. Den passer for alle hudtyper og inneholder ikke parabener. Kremen er parfymefri, men har en deilig duft av kokos.

Veil. pris: 189,-

Cocosa Pink Face Cream – Helt naturlig dag- og nattkrem.

Cocosa Pink Face Cream er en næringsrik, pleiende og fuktighetsgivende ansiktskrem med økologiske og naturlige ingredienser. Helt uten parabener og med miljøvennlig emballasje. Kremen er helt parfymefri, men har en deilig duft av kokos.

Veil. pris: 99,-

Alle produktene i Cocosa Pink-serien kan kjøpes i helsekostbutikker over hele landet.


Vil du vite mer om Cocosa?

Klikk her eller følg oss på Instagram og Facebook.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge