Gå videre til innhold
Foto: Sara Johannessen
Foto: Sara Johannessen

Pressemelding -

Cocosa skjønnhetstips

Kokosolje har en like naturlig plass på baderomshylla som på kjøkkenbenken. Prøv våre 10 skjønnhetstips for hud og hår.

1. Slitte tupper: Bruk Cocosa for å behandle slitte tupper. Massér kokosoljen godt inn i tuppene for å tilføre fukt og glans.

2. Deodorant: Visste du at du kan lage din egen deodorant ved å kombinere Cocosa kokosolje med bakepulver?

3. Barberkrem: Sliter du med nupper ved barbering kan du forsøke å bytte ut barberskummet med Cocosa kokosolje. Ikke bare motvirker kokosoljen irritasjon det blir også mye lettere å rense barberbladet etterpå.

4. Sminkefjerner: Kokosolje er den perfekte sminkefjerner! Ta litt olje på en bomullspad og rens huden forsiktig. Kokosolje er også effektiv på vannfast mascara.

5. Lindre solbrent hud: Dersom du blir solbrent i sommer, kan du smøre den brente huden inn med Cocosa for en lindrende effekt.
 

6. Tørre lepper: Bruk Cocosa på tørre lepper. Ikke bare tilfører kokosoljen fuktighet, men den gir også en fin glans.

7. Highlighter: Litt kokosolje over sminken oppå kinnbeina får frem ekstra glød.

8. Flisete neglebånd: Bruk Cocosa kokosolje til å motvirke og pleie flisete neglebånd.

9. Badeolje: Løs opp et par skjeer med Cocosa i badevannet for en babymyk hud! Perfekt for både liten og stor.

10. Lag ditt eget body butter:

Cocosa Extra Virgin 200 ml, 99 kr. Selges i helsekost.

For mer informasjon og vareprøver kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge