Gå videre til innhold
A. Vogel Echinaforce Junior hjelper ved forkjølelsessymptomer.
A. Vogel Echinaforce Junior hjelper ved forkjølelsessymptomer.

Pressemelding -

A. Vogel Echinaforce Junior – for forkjølelsessymptomer

På grunn av hyppigheten av forkjølelsessymptomer hos barn er det behov for effektive hjelpemidler.

A. Vogel Echinaforce Junior brukes mot forkjølelsessymptomer hos barn og unge fra 3 år og kan bidra til bedre immunforsvar. I tillegg har produktet god dokumentasjon gjennom kliniske studier.

For forkjølelsessymptomer

A. Vogel Echinaforce Junior er tyggetabletter med 400 mg ekstrakt fra rød solhatt (Echinacea), som friskt planteuttrekk. Tablettene har en naturlig og god smak av appelsin, og inneholder ikke glukose eller laktose, samtidig som de er dokumentert tannvennlige. Produktet brukes ved forkjølelsessymptomer og kan bidra til å styrke immunforsvaret. Start gjerne behandlingen med en gang forkjølelsessymptomene dukker opp. Produktets effekt er godt dokumentert gjennom kliniske studier.

Publisert studie

I den publiserte studien «Safety and Dose-Dependent Effects of Echinacea for the Treatment of Acute Cold Episodes in Children: A Multicenter, Randomized, Open-Label Clinical Trial» ble behandlingsfordelene ved Echinacea evaluert hos barn med akutte forkjølelses- og influensasymptomer. Totalt 79 barn (4-12 år) ble randomisert til ulikebehandlingsregimer.

Vil du lese hele studien? Se vedlagt PDF nederst i pressemeldingen.

Utsalgssteder

Du finner A. Vogel Echinaforce Junior hos Life og Sunkost.

Vil du vite mer om A. Vogel?

Alfred Vogel var en utrettelig utforsker, en benådet taler, en globetrotter og et menneske som mer enn noen annen forsto hvordan naturens vekster virker og hjelper. Hans kunnskap og hans ferdigheter førte til at merket A. Vogel ble etablert. Det står den dag i dag for alt hva denne naturmidlenes pioner har utrettet.

Vil du vite mer?

Klikk deg inn på nettsiden vår.

Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge