Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Vibeke Klemetsen er ny ambassadør for Alpro!

Alpro, markedsleder innen melkefrie produkter i Norge, har i 2017 inngått et større samarbeid med Vibeke Klemetsen. I år setter Alpro fokus på frokostvanene våre, og håper enda flere får øynene opp for plantebaserte alternativer.

Alpro er en pioner innen plantebasert mat og drikke, og har utviklet delikate og smakfulle plantebaserte produkter i over 30 år. Vi i Alpro er stolte av å annonsere at vi i 2017 har inngått et ambassadørsamarbeid med blogger, yogainstruktør og TV-personlighet Vibeke Klemetsen!

- Stadig flere nordmenn oppdager at plantebaserte alternativer til tradisjonelle meieriprodukter er en naturlig og velsmakende del av kosten – uavhengig av allergi. Kategorien «melkefritt» har hatt over 30 prosent verdiøkning i dagligvare de tre siste årene (kilde: Nielsen), og vi ser at flere og flere legger livsstil og miljø til grunn for valgene sine også når det kommer til matvarer. Gjennom samarbeidet med Vibeke Klemetsen ønsker vi å sette fokus på at plantebaserte alternativer passer for absolutt alle, sier produktsjef for Alpro i Norge, Kristin Kløfta.

En synlig og involvert ambassadør
Alpro er Europas ledende produsent av plantebaserte produkter. Sortimentet består av plantebasert drikke, yoghurt, fløte og desserter basert på ingredienser som soya, mandel, havre, ris og kokos. Ambassadørsamarbeidet med Vibeke Klemetsen innebærer blant annet at hun kommer til å være avbildet på to Alpro-produkter – Soyadrikk original og usøtet. Hun vil også være en synlig ambassadør gjennom annet butikkmateriell, større presseeventer, samt i egne kanaler som sosiale medier og blogg.

- Jeg har i lang tid vært en ivrig tilhenger og forbruker av Alpro sine produkter, og er derfor veldig stolt over å få lov til å være ambassadør for merkevaren. Selskapet oser av kvalitet, og Alpro har etter min mening de desidert beste plantebaserte produktene på markedet. Jeg ser frem til å dele kunnskap og oppskrifter, samt gi mine følgere et mer bevisst forhold til hvordan de kan inkludere plantebaserte produkter i kostholdet, sier Klemetsen.

Plantebasert er godt for kroppen og bra for miljøet
I tråd med at helse, bærekraft og miljø spiller en stadig større rolle for hvilke matvarer vi velger, blir mat og drikke basert på planter mer og mer aktuelt i vårt daglige kosthold. Naturlig laktosefrie produkter er lettere fordøyelig for kroppen. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi samtidig bruken av knappe ressurser som vann og jordbruksareal, samtidig som vi senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon.

- Alpro har en visjon om en verden hvor mer av det vi spiser og drikker, bør komme fra planter. I år setter vi spesielt fokus på de norske frokostvanene, og ønsker sammen med vår nye merkevareambassadør å inspirere enda flere til å inkludere produktene våre i frokosten sin – på en enkel og velsmakende måte, sier Kløfta.

Prøv Vibeke Klemetsens vintersmoothie med Alpro mandeldrikk til frokosten din:

Vintersmoothie

Smoothie er gjerne mer populært om sommeren, men med varmende krydder som ingefær og kanel og sunt fett fra avokado kan du gjøre frokostsmoothien din mer vinter-vennlig.

Ingredienser:
1,5 dl Alpro mandeldrikk (øk mengden hvis du ønsker en tynnere konsistent)
3 dl frossen eller fersk spinat
½ avokado
1 pære i biter
1 ts fersk revet ingefær
½ ts kanel
1 ss mandelsmør

Slik gjør du:
Putt alle ingrediensene i en blender og kjør til smoothien er helt glatt. Nyt!

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 92 44 39 55

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS

Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge