Gå videre til innhold
Velg grønt: Bra for deg, bra for miljøet

Pressemelding -

Velg grønt: Bra for deg, bra for miljøet

For å motivere og inspirere flere til å gjøre gode valg for egen helse og miljø, har Alpro i samarbeid med «fresh-food-baren» Fresko utviklet en grønn smoothie, som smaker like godt som den er sunn, og gir deg energi som varer. 

Plantebaserte produkter er proppfulle av godsaker, og er i tillegg mer miljøvennlige og bærekraftige sammenlignet med meieriprodukter. Produksjonen krever blant annet mindre dyrkningsareal, mindre vann og slipper ut mindre CO2. 

Ved å tilsette Alpros kokosdrikk i smoothien, gir du deg selv en tropisk vri på dagen. Kokosdrikken er uten tilsatt sukker, naturlig laktosefri, inneholder lite kalorier (20 ml per 100 ml), og er kilde til vitamin D og B12, hvor sistnevnte bidrar til reduksjon av tretthet og utmattelse. Ved å tilsette ananas, banan og grønnkål, beriker du smoothien med ytterligere A- og C-vitaminer, et perfekt alternativ før og etter trening. 

Tilsett spirulina som forsterker metthetsfølelsen og demper søthungeren. Da tilfører du samtidig ekstra jern, betakaroten, kalsium og protein – og vipps, du har en deilig, energirik smoothie som kan nytes til frokost, kvelds og som mellommåltid.

Oppskrift:
2 dl Alpro kokosdrikk
2 dl ananas
1 banan
2 blader grønnkål
1 ml spirulina

Om Alpro
Alpro er Europas ledende produsent av plantebaserte produkter, og er markedsleder innenfor kategorien Melkefritt i Norge. Sortimentet består i dag av plantebasert drikke, yoghurt, fløte og desserter basert på ingredienser som mandel, havre, soya ris og kokos.
Alma Norge AS distribuerer og markedsfører Alpro i Norge.

Se www.alpro.com/no

Related links

Emner

Tags


Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Pressekontakt

Stina Resset

Stina Resset

Pressekontakt Digital Coordinator PR 47844890

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Verkstedveien 1
0277 Oslo
Norge