Gå videre til innhold
Supernature lanserer Matcha Premium green tea powder

Pressemelding -

Supernature lanserer Matcha Premium green tea powder

Matcha er den tradisjonelle seremoniteen i Japan. Den kalles dronningen av grønn te og er kjernen i den tradisjonelle japanske tekulturen. Teen er på rekordfart blitt omfavnet verden over og kan brukes i alt fra te til pannekaker.

Matcha er finmalt pulver av bladene fra grønn tebuskene. Ingen andre ting blir tilført pulveret. Teplantasjer for matcha ser helt anderledes ut enn andre teåkrer. De tildekkes med mørke presenninger 4 uker før innhøstingen. Slik får tebuskene 90% mindre sollys. For å kompansere for dette danner tebuskene ekstra mye klorofyll. Resultatet gir en noe søtaktig smak og blader med en intens grønnfarge.

Matcha prises ut fra smak og hvor på planten bladene er hentet fra. En matcha av høy kvalitet koster like mye som en dyr rødvin. Og på samme måte som vinelskere venter på resultatet av gode avlinger er avlingene på matcha en viktig del av teplantasjens renommè. Matcha sorteres derfor etter hvor på planten bladene er hentet fra. De dyreste variantene hentes fra toppen av planten hvor de yngste bladene sitter. De billigste variantene hentes fra

den nedre delen av planten hvor de eldste bladene gror.

Smaksforskjellen på en dyr og en billig matcha går fra en rund og eksklusiv smak, til en mer bitter og enklere smak etterhvert som man høster blader lengre ned på busken. Selv om matcha hovedsakelig drikkes som te, gjør smaken seg utrolig godt i både mat, desserter og godteri.

Matcha fra Supernature er av høyeste kvalitet fra Japan – Ceremonial grade. Den er også sertifisert økologisk. 1 boks (30 gram) tilsvarer 30 kopper te.

Matcha-te

Ta 1/4 teskje (1 gram) i en kopp.

Hell over 150 ml varmt vann (80

grader) og visp godt med en

bambusvisp (Chasen) eller en

liten elektrisk visp i 20 sekunder.

.

Selges i helsekost og på Soma.no

Veil.pris: kr 249,-.


For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS:

lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge