Gå videre til innhold
Nyhet! Velsmakende spirulina med mint og kakao

Pressemelding -

Nyhet! Velsmakende spirulina med mint og kakao

Er du en av dem som ikke er så begeistret for spirulinasmaken, men likevel ønsker å få i deg de mange helsefordelene fra spirulina? Prøv vår velsmakende nyhet Spirulina Mint & Kakao!

Spirulina er verdens mest populære og kjente blågrønne alge med gode næringsstoffer som blant annet vitaminer, mineraler og proteiner. Vi vet at ikke alle er like glad i smaken av spirulina, og lanserer derfor nå vår premium økologiske spirulina i en velsmakende mix sammen med mint og kakao. Produktet er naturlig søtet med stevia og xylitol.

Superalgen spirulina

Spirulina har vært dyrket og spist over hele verden i uminnelige tider, og helseegenskapene til spirulina er godt kjent. På FNs matkonferanse i Roma i 1974 ble spirulina lansert som fremtidens mat, og siden har spirulina spilt en rolle i flere prosjekter for bekjempelse av feil- og underernæring i den 3. verden.

Spirulina er godt for blodsukkeret og immunforsvaret da den er rik på krom som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå og vitamin A som bidrar til et normalt immunsystem. Algen er også god for energi da den inneholder blant annet jern og B-vitamin, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

For ekstra energi

Spirulina Mint & Kakao passer godt for nybegynnere, og de som ikke er så glad i smaken av spirulina. Perfekt for deg som har en aktiv livsstil eller trenger mer energi. Få en velsmakende og energisk start på dagen med en shake bestående av vann og 1-2 ss Spirulina Mint & Kakao. Eventuelt kan du bytte ut vann med vegetabilsk melk som for eksempel mandelmelk eller kokosmelk. Du kan også bruke Spirulina Mint & Kakao i smoothie eller i avkjølt grøt for ekstra næring og god smak.

Spirulina:

  • Bredt spekter av næringsstoffer som bidrar til energi.
  • Godt for blodsukkeret og immunforsvaret.

Kakao:

  • Rik på magnesium og protein – bra for muskelmasse, muskelfunksjon og elektrolyttbalansen.
  • Motvirker tretthet og utmattelse – en favoritt blant atleter!

Mint:

  • Mint har tradisjonelt blitt brukt i mat og hudpleie og har en naturlig friskhet som skjerper sinnet og gir god smak.

AUP kr 345. Selges i helsekost og på www.soma.no

For mer informasjon og høyoppløselige produktbilder ta kontakt med PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Om Supernature:

Supernature ble grunnlagt i Norge for over 17 år siden, og er i dag Norges ledende leverandør av supermat. Supernature gir deg en naturlig, etisk og sunn vei til bedre helse og livskvalitet. Supernature tilbyr kvalitet, og produkter laget med kjærlighet, fordi vi mener at du fortjener det beste.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge