Gå videre til innhold
NYHET! Toni&Guy x Sophia Webster Limited Edition

Pressemelding -

NYHET! Toni&Guy x Sophia Webster Limited Edition

Sko- og tilbehørsdesigner Sophia Webster har tatt i bruk “Amazonia” printet som er kjent fra kolleksjonen hennes, og endre designet på utvalgte TONI&GUY-produkter i en ny og spennende Limited Edition-kolleksjon.

Siden visningen av hennes første kolleksjon SS13, har sko- og tilbehørsdesigneren Sophia Webster tatt moteindustrien med storm verden over. Hennes lekne og fargerike sko og clutcher har blitt omfavnet av alt fra IT-jenter og store stjerner til den moteriktige nabojenta.

Det kreative samarbeidet mellom Sophia og TONI&GUY ble til backstage på London Fashion Week da Mark Hampton, Global Hair Ambassador for TONI&GUY Hårprodukter, skapte hårstilen til Sophias SS15 visning.Sophia har tatt samarbeidet med TONI&GUY et skritt videre ved å endre designet på utvalgte TONI&GUY-produkter. Hun har tatt i bruk “Amazonia” printet som er kjent fra kolleksjonen hennes.

Name of Image

“I always enjoy working with TONI&GUY and Mark Hampton to create incredible hair for my shows, and I’m excited to take this one step further by bringing my Spring/Summer 2015 ‘Jungle is Massive’ prints to a special Limited Edition range of TONI&GUY products.”- Sophia Webster

Om du ønsker følelsen av Fashion Week hver uke, gir TONI&GUYs Glamour Firm Hold Hairspray deg muligheten. Du kan lage fletter med stort volum og andre spennende frisyrer som passer perfekt med Sophias fargerike mønstre og unike design. Samarbeidskolleksjonen inneholder også TONI&GUY Shampoo og Conditioner for Fine Hair som er med på å skape den perfekte basen for hår som skal styles.

For mer informasjon og vareprøver, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Veil. pris TONI&GUY Shampoo og Conditioner for Fine Hair, kr 135.

Veil pris, TONI&GUY Glamour Firm Hold Hairspray, kr 145.

Selges i Vita og Boots.

Følg oss på Instagram @hair_wardrobenorge

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge