Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige produktbilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige produktbilder nederst i saken.

Pressemelding -

NYHET! Supersnack fra Supernature - nå også tilgjengelig i dagligvare

Ønsker du et sunnere snacksalternativ eller et sunt mellommåltid på farten? Nå er vår 100 % naturlige og økologiske supersnack boostet med supermat også tilgjengelig i dagligvare.

Supernature ble grunnlagt i Norge for over 17 år siden, og er i dag Norges ledende leverandør av supermat. I vår lanserte vi en ny underserie «Supernature loves» - med sunne, økologiske og velsmakende ready to eat-produkter. Fra uke 38 er Supernatures snackserie "Supersnack" også tilgjengelig i dagligvare, med to velsmakende varianter:

  • Fresh & Fruity er en supersnacks med gojibær, morbær, kokoschips, cashewnøtter, valnøtter og granateple.
  • Sweet & Salty er en supersnacks med gojibær med rå sjokolade, morbær, salte cashewnøtter, kokoschips og rosiner.

Supersnack er 100 % naturlig og økologisk mat uten tilsetningsstoffer – boostet med kjente supermatingredienser! Supersnack er også naturlig glutenfri, og begge variantene har lavt saltinnhold.

I tillegg til å være et godt snacksalternativ, passer Supersnack også perfekt som topping på for eksempel havregrøt og yoghurt.

AUP kr 39,-. Selges i Meny (også tilgjengelig i helsekostbutikker og på www.soma.no)

For mer informasjon, høyoppløselige bilder og smaksprøver, ta kontakt med PR-ansvarlig i Midsona: marthe.faro@midsona.no 924 43 955

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge