Gå videre til innhold
Nyhet: RFSU Easy Shave Gel i dagligvare

Pressemelding -

Nyhet: RFSU Easy Shave Gel i dagligvare

En mykgjørende og gjennomsiktig barbergele for mild og skånsom intimbarbering

RFSU Intim Easy Shave Gel er spesielt utviklet for barbering av intime områder. En helt spesiell formulering gjør den gjennomsiktig, noe som gjør at man kan se hvor man barberer og med det bidrar til mindre irritasjon. Gelen er mildt parfymert med tilpasset pH-verdi.

Produktsjef Ingveig Lileng, kan fortelle at hele 97% av alle kvinner barberer seg helt eller delvis, og nesten tre av fire kvinner intimbarberer seg. For norske menn er det 55% som intimbarberer seg. Et vanlig problem ved intimbarbering er at det oppstår røde prikker som følge av at hårsekkene blir betente. For å forebygge dette viktig å bruke produkt som er tilpasset intimområdet. Først og fremst bør produktet være mildt/skånsomt og ha en hudvennlig pH-verdi, slik at det reduserer røde prikker og virker beroligende på huden. På bakgrunn av dette er Easy Shave Gel utviklet med en unik formel som virker mykgjørende og barberingsgelen skal fremme en bedre glideeffekt tilpasset barbering av intimområder. Den gjennomsiktige barberingensgelen skummer ikke, pluss at den inneholder kamille og engkarse.

Siden majoriteten av nordmenn (60%) kjøper sine intimbarberingsprodukter i dagligvarebutikken, var det derfor naturlig å introdusere denne nyheten til norsk dagligvare. RFSU Easy Shave gel blir introdusert i Rema 1000 fra uke 8.

Kilde:
Ipsos markedsundersøkelse: Bruk og meninger om intimbarbering 2023 i Sverige og Norge
Underlag: Kvinner og menn i aldersgruppen 19-40 år og 41-60 år totalt 1000 personer.
Metode: Online intervjuer i februar 2023

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge