Gå videre til innhold
​​​Nyhet! Philips Avent 4-i-1-matlagingsmaskin

Pressemelding -

​​​Nyhet! Philips Avent 4-i-1-matlagingsmaskin

Næringsrik mat danner grunnlaget for en babys sunne utvikling. Med Philips Avents nye matlagingsmaskin for babymat kan du dampe, mikse, tine og varme opp maten i en og samme beholder. Hjemmelaget babymat har aldri vært lettere!

Det er en rekke fordeler med å lage babymaten selv:

  • Du kan unngå salt og sukker.
  • Du kan gi en matvare om gangen og servere ingrediensene hver for seg for å venne barnet til nye smaker.
  • Hjemmelaget mat er ofte rimeligere enn ferdigkjøpt, og lager du store porsjoner som du fryser ned kan du spare mye tid.
  • Du kan ofte bruke ingredienser resten av familien skal spise, og barnet vennes raskere til familiens mat.
  • Du velger selv hvilke konsistens maten skal ha.

    (Kilde: Helsedirektoratet)

Med Philips Avent 4-i-1-matlagingsmaskin går babymatlagingen som en lek! Du kan dampe, mikse, tine og varme opp maten i en og samme beholder. Du kan servere maten umiddelbart eller oppbevare den i beholderen som følger med, og varme opp maten senere med brukervennlige tine- og oppvarmingsfunksjoner. Kannen er på 1 liter, som gjør at du kan lage fire måltider om gangen, og spare dyrebar tid.

Unik måte å dampkoke på for sunn matlaging

Å dampkoke er en sunn måte å tilberede mat på, som bevarer næringsstoffene i maten bedre enn ved vanlig koking. Vår unike teknologi lar dampen sirkulere oppover fra bunnen, noe som gjør at alle ingrediensene dampes jevnt uten at de kokes. Maten beholder dermed smaken, teksturen og fuktigheten. Når ingrediensene er dampet, trenger du bare å løfte kannen, snu den rundt på hodet, låse den på plass og mikse til maten har fått ønsket konsistens. Du velger mellom ulike nivåer fra svært fint mikset frukt og grønnsaker til kombinasjon av ingredienser som kjøtt, fisk og belgfrukter, og til slutt en tykkere konsistens med noen mindre klumper. Matlagingsmaskinen for sunn babymat i 4-i-1-design dekker alle stadiene fra de første smaksprøvene til mat for større barn.

Veil. pris: 1799,-. Selges hos Babyshop, Babybanden, Babycare og Barnas Hus.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge