Gå videre til innhold
Nyhet fra Biopharma: Høykonsentert Omega-3
Nyhet fra Biopharma: Høykonsentert Omega-3

Pressemelding -

Nyhet: Nå trenger du bare en liten kapsel, for å dekke ditt Omega-3 dagsbehov!

Sliter du med å svelge Omega-3 kapslene dine? Er terskelen for å ta fire kapsler for å dekke dagsbehovet litt høy? Gjør smaken av tran at du kvier deg for å ta Omega-3 tilskudd?

Biopharma lanserer nå et produkt som vil gjøre det veldig enkelt for deg! Så mange som 1 av 3 personer sliter med å svelge kapsler*da de oppleves som store. Kapselene fra Biopharma er de minste på markedet, men dekker likevel hele ditt dagsbehov for Omega-3. Altså, dagsbehovet ditt blir dekket av en bitteliten kapsel! Enklere blir det ikke!

Høykonsentrert Omega-3

Nyheten fra Biopharma inneholder en kraftig konsentrasjon av 90% Omega-3, med de essensielle fettsyrene EPA og DHA, som kroppen ikke kan produsere selv. Høykonsentrert Omega-3 inneholder de samme omega-3 fettsyrene EPA og DHA som finnes i flytende tran. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon, mens EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Produktet inneholder også vitamin D som bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

Kapsel av fiskegelatin

Tradisjonelle Omega-3 kapsler i markeder i dag benytter seg av gelatin fra storfe eller svin. Biopharma Høykonsentrert Omega-3 inneholder gelatin av fisk som gjør kapslene mer marine og dermed mer forbrukervennlige. Inneholder ikke gluten eller laktose.

Biopharma Høykonsentert Omega-3 til en dagligvarebutikk nær deg

Du finner Biopharma Høykonsentrert Omega-3 hos Rema 1000, Coop Mega, Coop Extra, Coop OBS, Meny og Spar fra uke 8 til veiledende pris 79,-

Vil du vite mer om Biopharma?

Biopharma er en av Norges ledende serier innen kosttilskudd og omfatter produkter blant annet innen segmentene omega-3, vitaminer og mineraler, urter og mat. Klikk deg inn på vår nettside Biopharmanorge.no eller følg oss på Facebook for å lære mer om oss.

Kilder:

*1. Kilde: Helsedirektoratet.no

*2. Kilde: Nhi.no

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge