Gå videre til innhold
NYHET! Linsekaker med ostesmak

Pressemelding -

NYHET! Linsekaker med ostesmak

I 2016 var Friggs først ute med maiskaker i norsk dagligvare. I høst følger vi opp suksessen med linsekaker!

Friggs linsekaker er naturlig glutenfrie og har en god ostesmak. Prøv linsekaker som et smakfullt og sunnere alternativ til snacks. Linsekakene er en kilde til protein og inneholder fiber, og passer derfor også som et mellommåltid eller i forbindelse med trening. Prøv dem både med og uten pålegg!

Både maiskakene og linsekakene fra Friggs passer for deg som er opptatt av å ta helsebevisste valg, men som ikke ønsker å gi avkall på smaken.

Du finner allerede følgende smaksvarianter av Friggs maiskaker i dagligvare:

  • Chiafrø & Havsalt
  • Amarantfrø & Urtesalt
  • Parmesan


Veil.pris34,90.Tilgjengeligidagligvare.

For mer informasjon og vareprøver, ta kontakt med PR og kommunikasjons ansvarlig i Midsona Norge, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge