Gå videre til innhold
Nyheter fra Helios: Fire ulike smaker!
Nyheter fra Helios: Fire ulike smaker!

Pressemelding -

Nyhet: Helios Müsli – fire familievennlige favoritter!

Hva skulle vi gjort uten en god frokost? Müsli er redningen for travle barnefamilier, kresne tenåringer og studenter på stramt budsjett. Bruksområdene er mange; bruk som topping på yoghurt eller smoothiebowls, eller spis den som den er med din favorittmelk. Eller hvorfor ikke prøve å lage en hjemmelaget müslibar?

Helios lanserer nå en serie med økologiske müslier i fire ulike smaker. Produktene er rike på fiber, veganske og inneholder kun naturlige ingredienser. En frokost med god müsli er et sunt og næringsrikt måltid for hele familien. De fire smakene er: Kokos & Tranebær, Spelt & Granateple, Spelt & Hasselnøtt og Dadler & Kokos.

Helios Crunchy Müsli Kokos & Tranebær

Helios Crunchy Müsli med kokos, tranebær, puffet ris og bringebær er en ekstra sprø müsli med mye sødme. Kokos- og ristede fullkornsflak gjør müslien perfekt crunchy, mens tørkede tranebær og frysetørkede bringebær gir en naturlig friskhet og sødme. Passer godt som topping på yoghurt, grøt eller smoothiebowls når du trenger et ekstra crunchy element.

Produktet kan kjøpes hos Life, Sunkost, Kinsarvik samt i utvalgte Meny-butikker. Veil. Pris 49,9

Helios Crunchy Müsli Spelt & Granateple

Helios Crunchy Müsli med granateple, kokosnøtt og spelt gir en crunchy og smakfull müsli stappet med fullkorn. Spelt og puffet ris gjør den sprø og granateple gir en nydelig syrlig sødme. Produktet er nøkkelhullsmerket og passer godt som topping på yoghurt, grøt eller smoothiebowls når du trenger et ekstra crunchy element.

Produktet kan kjøpes hos Life, Sunkost, Kinsarvik samt utvalgte Meny-butikker. Veil. Pris 49,9

Helios Müsli Spelt & Hasselnøtt

Helios Müsli med spelt og hasselnøtter er en allsidig nøkkelhullmerket müsli, som passer til det meste. Müslien inneholder en stor andel speltflak i kombinasjon med havre og rug, hele ristede hasselnøtter og et godt dryss rosiner. Allsidig i bruk, men egner seg ekstra godt på yoghurt eller som topping på smoothiebowls eller grøt.

Produktet kan kjøpes hos Life, Sunkost, Kinsarvik. Veil. Pris 53,9

Helios Müsli Dadler & Kokos

Helios müsli med dadler og kokos er en smakfull müsli helt uten tilsatt sukker. Basen av spelt- havre- og rugflak, løftes av den naturlige sødmen fra tørkede dadler og ristede kokosflak. Forestill deg en øde øy med daddelpalmer og friske kokosnøtter, så har du smaken av denne müslien. Passer ekstra godt som topping på yoghurt, eller med din favorittmelk.

Produktet kan kjøpes hos Life, Sunkost, Kinsarvik. Veil. Pris 53,9

Ren matglede siden 1969
Kjernen i Helios er økologisk kvalitetsmat, et krav vi aldri firer på. Våre verdier er mer trendy enn noen gang, og vi er stolte over at dette er verdier vi har representert siden 1969: kvalitet, omtanke, trygghet og god smak. For oss betyr det at vi står for noe varig, noe ekte og at vi er tro mot det vi tror på! Vi svinger ikke kappen etter vinden, men tror på et langsiktig arbeid mot ren, ekte og ærlig mat som er bra for oss mennesker, for dyrene og jorda vår.

For mer info og høyoppløselige bilder, kontakt pressekontakt i Midsona Norge, Caroline Sandberg; caroline.sandberg@midsona.no.

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge