Gå videre til innhold
Nyhet! Helios lanserer Knekkebrød med havre & Chia, økologisk fullkorn.

Pressemelding -

Nyhet! Helios lanserer Knekkebrød med havre & Chia, økologisk fullkorn.

Helios lanserer Norges første knekkebrød som er dokumentert kilde til Omega-3. I tillegg er Helios Knekkebrød havre & Chia 100 % fullkorn og rik på en rekke vitaminer og mineraler.

Økologisk mat vokser kraftig i Norge. Omsetningsveksten i norsk dagligvare var på 31,7 % fra 1. halvår 2013 til 1. halvår 2014*.

Helios er Norges eldste merkevare for økologiske matvarer og har eksistert helt siden 1969. I kategorien knekkebrød har vi i dag tre varianter: Speltknekkebrød med frø, Speltknekkebrød med ost og Fullkornsknekkebrød med tomat & mozzarella. Nå lanserer vi et ekstra spennende og helsebringende produkt; Norges første knekkebrød som er dokumentert kilde til Omega-3.

Helios knekkebrød havre & Chia er laget av 100 % fullkorn. Knekkebrødet er dokumentert kilde til Omega-3 fettsyrer og inneholder min. 2,0 g Alpha-Linolensyre pr 100 g. I tillegg inneholder knekkebrødet havre, kjent som et av de sunneste kornslagene. Helios knekkebrød havre & Chia er selvsagt laget av økologiske råvarer. Bruksområdene er mange: Knekkebrødet egner seg både til frokost, lunsj og kvelds. Prøv det ved siden av en suppe til middag, eller knekk i biter og dip dem som snacks.

- Knekkebrød er et sunt og fiberrikt innslag i kosten. Sammen med superfrøet Chia, som har et meget høyt innhold av fiber, vitaminer, mineraler og Omega-3, har Helios knekkebrød fått enda en helsefordel, sier Brand manager for Helios, Mona Vestengen. - Nå blir det enklere enn noen gang å sikre eget og familiens inntak av de viktige Omega-3 fettsyrene. I tillegg er det naturligvis økologisk. Vi har store forventninger til denne lanseringen, avslutter Vestengen.

Økologisk mat er godt for kroppen og bra for miljøet

Helios har et ufravikelig krav om 100 % økologisk kvalitet. Økologisk mat kjennetegnes ved**:

  • Ikke tilsatt kunstige farge-, smaks- og aromastoffer.
  • Minimal bruk av tilsetningsstoffer og prosesshjelpemidler
  • Allsidig og bærekraftig jordbruk. Forbud mot kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel
  • Dyrehold med fokus på dyrevelferd

Helios knekkebrød havre & Chia (nyhet), 200 g eske. Pris ca. kr 40,-
Er tilgjengelig i alle Meny, samt utvalgte Spar, Joker og Kiwi. Også tilgjengelig i mange helsekostbutikker.

*Kilde: Nielsen for Landbruksdirektoratet, rapport-nr. 21/2014, ** Kilde: Oikos – Økologisk Norge.

Related links

Emner

Kategorier


Om Helios

Helios har et bredt sortiment av økologiske tørrvarer, som knekkebrød, pasta, ris, frø og mel, nøtter, tørket frukt og helsejuice med mer. Helios er Norges eldste merkevare for økologisk mat. Helios distribueres gjennom norsk dagligvare (hovedsakelig Norgesgruppen) og helsekost. Også storhusholdning utgjør en viss andel av omsetningen. Helios eies av Alma Norge AS.

Se www.helios.no

Relatert innhold

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge