Gå videre til innhold
Helios har lansert årets mest smaksrike adventskalender - en krydderkalender!
Helios har lansert årets mest smaksrike adventskalender - en krydderkalender!

Pressemelding -

Nyhet – Helios Krydderkalender!

Den perfekte kalenderen for alle som elsker å lage mat! Helios krydderkalender inneholder 24 forskjellige krydder i full størrelse, både enkeltkrydder og krydderblandinger.

Helt rent krydder - alle Helios krydder er:
• Økologisk dyrket uten bruk av kjemisk-syntetiske sprøytemidler eller kunstgjødsel
• Skånsomt foredlet
• Uten smaksforsterkere eller aroma
• Uten tilsetningsstoffer eller antiklumpemidler
• Uten tilsatt sukker24 KRYDDER TIL JUL

Krydder og urter er ren julemagi. Du­ften av kanel, kardemomme og ingefær tar deg tilbake til barndommens julebakst, forberedelser, forventninger og den velkjente følelsen av julen, slik du husker den. Klassiske gleder som pepperkaker, gløgg, kryddersild og risgrøt blir nå akkompagnert av nye trender og tradisjoner fra andre matkulturer, og førjulstiden rommer flere krydder og smaker enn noen gang tidligere. Uansett hvordan du ønsker å krydre julen - og det nye året - er vi temmelig sikre på at du vil finne det meste av det du vil trenge i vår økologiske krydderkalender. Ønsker du ekstra inspirasjon for en smakfull jul, kan du scanne QR koden på esken for mer informasjon om dagens krydder samt en smakfull oppskri­ft, luke for luke frem til jul.


Vi ønsker deg en god krydderjul!

Hilsen fra oss i Helios


Kalenderen vil selges i alle landets helsekostbutikker samt deres nettbutikker. Anbefalt utsalgspris er 899,-


Helios drives av en lidenskap for ren og bærekraft­ig mat. Helt siden 1969 har vi jobbet for å gjøre det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt.

Du kan alltid være trygg på at våre produkter aldri inneholder kunstige tilsetninger – kun rene råvarer. Dyrket, høstet og foredlet med kjærlighet.


For mer info og høyoppløselige bilder, kontakt pressekontakt i Midsona Norge, Ea Ramstad; ea.ramstad@midsona.no.Related links

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge