Gå videre til innhold
Nyhet fra Biopharma: Trankapsler
Nyhet fra Biopharma: Trankapsler

Pressemelding -

Nyhet: Biopharma trankapsler i dagligvare

Perleformede kapsler med tran fra villfanget norsk torsk, kapslet i Fredrikstad, i Nordens eneste kapslefabrikk. Kortreist og bærekraftig.

Under og etter pandemien, har vi sett en vekst i kategorien for trankapsler. Det var derfor naturlig for Biopharma å komme med et norsk kvalitetsprodukt, til en lav pris, også i dette segmentet, sier Vibeke Blix Stensland, markedssjef i Midsona Norge. Både Trippel Omega-3 og Biopharma trankapsler er viktige produkter i Biopharma serien, og vi kommer til å fortsette å bygge begge segmenter for å bidra til kategorivekst. Biopharma trankapsler er tilsatt ekstra vitamin D, A og E, og er godt for hjertet, hjernen og immunforsvaret.

Biopharma trankapsler ble lansert i uke 38 i september, og ble da listet bredt i Coop og i Meny. Allerede etter svært kort tid viser produktet god takt, og har høyest rullering av alle nyheter i kategorien i september i Meny (Norgegruppen portal tall fra Meny, siste 12 uker fra uke 47, 2022)

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Biopharma, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Earth Control.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge