Gå videre til innhold
Nyhet fra Biopharma: D-vitamin
Nyhet fra Biopharma: D-vitamin

Pressemelding -

Nyhet: Biopharma lanserer D-vitamin i brusetablettformat

Mangel på D-vitamin er det vanligste vitaminmangel i verden, og er kraftig underrapportert. I Europa og Usa er det anslått at 40 % av befolkningen over 50 år får i seg for lite Vitamin D. Vitamin D mangel kan føre til en rekke helseproblemer, og er noe befolkningen blir mer og mer bevisst.

At d-vitamin mangel er knyttet til en rekke helseproblemer, og at omfanget av dette vitamin mangel er såpass stort i Europa, i tillegg til at vi ser litt lite sol i vinterhalvåret her i nord, er nok sterke bidragsytere til veksten vi ser i denne kategorien i alle kanaler, sier markedssjef Vibeke Blix Stensland. Dagligvarekanalen har fortsatt ett stort potensiale i D-vitamin kategorien, og det var derfor viktig for oss å komme med ett nytt produktet, med høy dosering, som er latt for alle i befolkningen å ta.

Biopharma D-vitamin brusetabletter inneholder 40 mikgrogram D-vitamin, har en frisk smak av sitron, og blandes i ett glass vann. Produktet kan kjøpes i Rema 1000 fra uke 38.

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Biopharma, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Earth Control.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge