Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

NYHET! Alpro Go On - plantebasert alternativ til kvarg

I en hektisk hverdag med jobb, venner, familie og trening melder behovet seg for sunne alternativer til energipåfyll. Alpro Go On er et proteinrikt plantebasert alternativ til kvarg, og kommer nå i to nye smaksvarianter i praktiske porsjonsbegre.

Alpro Go On er et velsmakende og delikat produkt rik på sunne planteproteiner fra soya. Produktet er 100 % plantebasert, naturlig laktosefritt og har et lavt innhold av mettet fett. I likhet med alle Alpro sine produkter, er også Go On beriket med kalsium og vitaminer (B2, B12 og D).

- Flere av trendrapportene for 2017 trekker fram at planteprotein kommer til å spille en stadig viktigere rolle i kostholdet vårt. Helse, miljø og bærekraft har for mange blitt avgjørende faktorer for valg av matvarer, og plantebaserte alternativer til meieriprodukter er ikke lenger kun knyttet til allergi, sier produktsjef for Alpro i Norge, Kristin Kløfta.

Perfekt «på farten»-produkt!

Alpro Go On kommer nå i to varianter i små porsjonsbegre (150 gram) med fruktpurè av solbær og pasjonsfrukt. Produktet passer godt som frokost eller mellommåltid, og passer perfekt å spise på farten i en hektisk hverdag. Alpro Go On har en herlig frisk smak og en nydelig tykk konsistens som metter lenge. Nytes som den er, eller toppet med friske bær eller müsli.

Plantebasert er godt for kroppen og bra for miljøet

Alpro har en visjon om en verden hvor mer av det vi spiser og drikker, bør komme fra planter. Naturlig laktosefrie produkter er lettere fordøyelig for kroppen. Men å spise plantebasert er ikke bare godt for deg, det er også bra for miljøet. Ved å øke andelen plantebasert mat i forhold til animalske kilder, begrenser vi bruken av knappe ressurser som vann og jordbruksareal, samtidig som vi senker CO2-utslipp knyttet til matproduksjon.

  • Alpro Go On, 150 gram porsjonsbeger. Pris kr 24,90
  • Distribueres i dagligvare fra uke 8, 2017.

Om Alpro:

Alpro er Europas ledende produsent av plantebaserte produkter, og er markedsleder innenfor kategorien Melkefritt i Norge. Sortimentet består i dag av plantebasert drikke, yoghurt, fløte og desserter basert på ingredienser som soya, mandel, havre, ris og kokos.

Se mer på www.alpro.com/no.

Emner


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge