Gå videre til innhold
Nyhet! 100 % naturlige og fiberrike Grønnsakschips

Pressemelding -

Nyhet! 100 % naturlige og fiberrike Grønnsakschips

Terra Chips er premium grønnsakschips som kombinerer egenskapene til grønnsaker med nytelsen til tradisjonelle salte snacks. Markedslederen fra USA og store deler av Europa er endelig å finne i Norge!

Terra Chips er naturlige, fargerike chips fra spesielt utvalgte rotgrønnsaker fra hele verden. Produktet ble skapt av to kokker fra New York, og tanken var at chipsen skulle være like mye en smakfull snacks på bardisken som en vakker appetittvekker, en unik ingrediens i matlagningen eller et velsmakende tilbehør til måltidet. Terra Chips har en sterk posisjon i USA og store deler av Europa, og er markedsleder innen grønnsakschips-segmentet. I høst finner du endelig tre smakfulle varianter i norsk dagligvare.

Chipsen er skånsomt behandlet og stekt på lavere temperaturer. Det er ingen konserveringsmidler, ingen fargestoffer og kun nøye utvalgte ingredienser.

Finn din favoritt:

  • Original
    En miks av eksotiske rotgrønnsaker og gourmetpoteter gir en raffinert smaksopplevelse. En fargerik blanding bade for øyne og smaksløker.
  • Søtpotet - Riflet
    Sprø, riflede søtpotetchips har en mild og aromatisk smaksprofil og tilbyr en vri på den klassiske potetchipsen. Faller i smak hos de aller fleste.
  • Blues
    Unik chips av blåpotet (Blå Kongo) fra Peru. Produsert med en skånsom bakemetode som gjør chipsen ekstra sprø, men med 40 % mindre fett enn tradisjonell potetchips.

AUP: 42,90 - 44,90
Selges i dagligvare og på www.soma.no

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge