Gå videre til innhold
Philips Avent lanserer sin mest adaptive teknologi til nå. En flaskesmokk som støtter babyens individuelle drikkerytme.
Philips Avent lanserer sin mest adaptive teknologi til nå. En flaskesmokk som støtter babyens individuelle drikkerytme.

Pressemelding -

Nye Philips Avent Natural Response

Mange synes overgang fra bryst til flaske er vanskelig. Den nye Natural Response flaskesmokken frigjør kun melk når babyen drikker aktivt. Babyer kan drikke, svelge og puste med sin naturlige rytme, som på brystet. Dette gjør det enklere å kombinere amming og mating med flaske.

Åpningen til flaskesmokken er utformet for å frigjøre melk kun når babyen aktivt drikker, dvs at den er dryppefri. Slik kan du trygt unngå melketap og søl, uansett om du er hjemme eller på farten.


Den ergonomiske flasken er enkel å gripe i alle vinkler for å gi maksimal komfort under mating. Den brede, myke og fleksible flaskesmokken er utformet for å etterligne formen og følelsen av et bryst, slik at babyen får tak naturlig.

Anti-kolikkventil er utformet for å holde luft vekk fra magen til babyen under mating, noe som gir redusert kolikk og ubehag. Den brede flaskehalsen gjør det enkelt å rengjøre og fylle flasken. Den består bare av noen få deler, slik at den er enkel og rask å sette sammen.

Flasken kommer i to ulike størrelser, i tillegg kan du velge en flaske med AirFree-ventil. Ventilen trekker luften vekk fra flaskesmokken. Den er løs og kan brukes på alle flaskene fra Philips Avent.

Hver baby spiser på sin måte og utvikler seg i eget tempo. Philips Avent har utformet en rekke strømningshastigheter, slik at du kan finne den som er perfekt for babyen din. Hver Natural Response flaskesmokk er laget av myk silikon, og flaskene er laget av BPA-fritt materiale.

Flaskene fra Philips Avent er kompatible med alle produktene. Velg ulike brystpumper, flasker og koppedeler, og lag det produktet som fungerer for deg akkurat når du trenger det.

Natural Response kommer i tillegg i to ulike dekorflasker og et lekkert gavesett:

Natural Response flasker og flaskesmokker kan kjøpes i apotek og i babyutstyrs butikker, i butikk og online.

Vil du vite mer om Philips Avent? Klikk deg inn på: https://www.philips.no/c-m-mo/...

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Helios, Urtekram Beauty, Dream, Biopharma, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge