Gå videre til innhold
Ny lavkarbobar fra Atkins i norske dagligvarebutikker!

Pressemelding -

Ny lavkarbobar fra Atkins i norske dagligvarebutikker!

Over 50 % av alle som slanker seg gjør det med lavkarbokosthold, og stadig flere følger også lavkarboprinsippene som en vanlig del av et sunt og variert kosthold. Atkinsbarene er ypperlige hjelpemidler for deg som er på farten eller trenger noe søtt til kaffen, og da ønsker et alternativ med lite raske karbohydrater. Salget på Atkins øker stadig og derfor utvides nå porteføljen ytterligere med enda en bar, nemlig herligheten Atkins Chocolate Brownie!

Atkins er ekspert på lavkarbo, og fører produkter som gjør det enklere å redusere inntaket av raske karbohydrater i hverdagen. I følge en undersøkelse utført av Ipsos MMI i 2012 rundt vektkontroll, er 640.000 nordmenn til en hver tid på diett. 50% av disse følger et lavkarbokosthold, noe som alene utgjør en målgruppe på over 300.000 nordmenn for Atkins! I tillegg er det stadig fler som ikke er på diett, men som fortrekker å spise mer proteinrikt, samt redusere raske karbohydrater i kosten til fordel for sunne fettsyrer.

I hverdagen kan behovet for et raskt, sunt og ikke minst smakfullt mellommåltid ofte melde seg. Dessverre har alternativene i en hektisk setting ofte et høyt innehold av raske karbohydrater, enten det er en baguette, en hvetebolle, en vanlig yoghurt eller en sjokolade. Utfordringen med disse mellommåltidene er hvordan de kan påvirke blodsukkeret, og hvordan den sårt trengte energien du inntar er kortvarig og fører til enda lavere blodsukker etter et midlertidig energihopp. Derfor anbefaler vi å velge et proteinrikt og fiberrikt alternativ med lite raske karbohydrater, nemlig en Atkins Advantage-bar!

Atkins Advantage er praktiske 60 grams barer som er svært gode på smak. I tillegg inneholder de ca 30% protein og opp mot 10 gram kostfiber. Når 4 skiver med grovt brød tilsvarer ca 12 gram fiber sier det litt om metthetsfølelsen disse barene kan bidra med og når de i tillegg inneholder så lite som 1 gram sukker kun ca 2-3 gram karbohydrater som påvirker blodsukkeret, er det ingen tvil om at Atkinsbarene er en sunn liten snack som holder deg mett fram til neste måltid. Det er blant annet derfor Atkins er ekspert på lavkarbo!

Nyhet - Atkins Advantage Chocolate Brownie!

1. februar lanserer Atkins en helt ny bar i norske dagligvarebutikker, helsekostbutikker og faghandelsbutikker, nemlig Atkins Advantage Chocolate Brownie. Denne baren har en myk og deilig konsistens med små crispy biter. Sjokoladesmaken er salt-søt og gjør det hele til et herlig lite mellommåltid, rikt på protein og fiber. Videre inneholder baren kun 1,1 gram sukker og så lite som 3,1 gram netto karbohydrater. Det betyr at du også når du er på farten kan nyte en god metthetsfølelse uten å bekymre deg for unødvendige raske karbohydrater og store svingninger. Det høye proteininnholdet gjør at baren også er super i forbindelse med trening hvor man ønsker et tilskudd av langvarigenergi og energi som hjelper til med å restituere og gjenoppbygge muskelmasse.

Baren som tidligere kun kunne kjøpes i apotek finner du nå hos Rema 1000, Rimi, ICA Supermarked, KIWI, Meny, Ultra, Centra, Spar, Eurospar og Joker, i tillegg til helsekostbutikkene Life, Sunkost og H Naturkost. Du vil også finne Atkins Advantage Chocolate Brownie i VITA og i SparKjøp.

Atkins sine produkter dekker behovene som oppstår, og i tillegg til en rekke smaksvarianter innen Atkins Advantage har Atkins også sjokoladeserien Atkins Endulge. Dette er sjokolader som smaker som vanlig sjokolade, men har svært lite sukker og raske karbohydrater. Det blir dermed enda enklere å tilfredsstille søtsuget uten å inngå uheldige kompromisser med kroppen. I tillegg finnes det flere frokostprodukter som skal gjøre det enklere å nyte en god frokost, et måltid som tradisjonelt består av en rekke lavkarborike alternativer. I serien Atkins Day Break, finnes blant annet en brødmiks med 75% færre gram karbohydrater enn i et gjennomsnittlig brød, og en frokostblanding med så lite som 0,7 gram sukker pr porsjon.


Ved spørsmål om Atkins eller lavkarbo, eller ønske om vareprøver til redaksjonelt/kommersielt bruk, kontakt produktsjef Bent Andreas Lundby

Produktspesifikasjoner (pr bar 60g)

 • Energi: kJ 907 / kcal 218
 • Protein: 18g
 • Karbohydrater: 15,7g
  • Hvorav sukkerarter: 1,1g
  • Hvorav sukkeralkoholer: 15,7g
  • Hvorav glyserol: 7,7g
  • Hvorav maltitol: 4,2 g
 • Fett: 9,3g
  • Hvorav mettet fett: 5g
 • Kostfiber: 9,4g
 • Natrium: 0,19gRelated links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge