Gå videre til innhold
Naturlig hjelp mot lette allergiplager

Pressemelding -

Naturlig hjelp mot lette allergiplager

Pollenallergi er den vanligste formen for allergi og gir symptomer spesielt om våren og sommerern. Astma- og allergiforbundet anslår at ca 20% av befolkningen i Norge rammes.

De pollentypene som er størst ved allergi i Norge kommer fra tresortene bjørk, or og hassel. Bjørken blomstrer i månedsskiftet april/mai i Sør-Norge og opptil en måned senere i Nord-Norge.

Våre naturlige Miwana-produkter kan lindre lette allergiplager i pollensesongen.

Saltvannsnesespray

Ved å bruke saltvannsspray daglig i løpet av pollensesongen, vil antall allergiske antistoffer i kroppen reduseres, og allergien lindres. Miwana inneholder en naturlig saltvannsoppløsning for nesen med samme saltinnhold som i vår kropp (0,9%) og nøytral ph-verdi, og er derfor skånsom mot slimhinnen. Miwana 0,9% kan brukes for å forebygge og beskytte mot tett nese som skyldes allergi, og Miwana 3,5% Plus kan brukes for å åpne opp tett nese og tette bihuler. Begge variantene finnes også med mentol.

Veil.pris kr 65,-/ 71,-. Selges i apotek

Øyedråper

DROP-it øyedråper er praktiske og hygieniske engangspipetter med steril saltvannsoppløsning, helt uten konserveringsmidler. DROP-it fukter øynene ved midlertidig tørrhet, og kan brukes til å skylle bort pollen og andre allergiframbringende partikler fra øyet og dermed lindre ubehag.

Veil.pris kr 72,-. Selges i apotek

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS: lena.klovstad@midsona.no, 970 70 867

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge