Gå videre til innhold
Nå er det bevist at solhatt virker! Ny studie på rød solhatt (Echinaforce) viser effekt mot forkjølelse og influensa.

Pressemelding -

Nå er det bevist at solhatt virker! Ny studie på rød solhatt (Echinaforce) viser effekt mot forkjølelse og influensa.

Forkjølelse og influensa er de hyppigste sykdommene i den vestlige verden og er den mest vanlige årsaken til fravær fra jobb og skole, spesielt under høst og vinter.

Immunforsvaret

Til tross for årtier med farmasøytisk forskning har man ikke klart å finne en effektiv måte å unngå disse sykdommene. Hovedårsakene til dette er den enorme variasjonen av virus som forårsaker forkjølelse og influensa. I dag kjenner vi til over 200 forskjellige luftveisvirus - og flere nye oppdages hvert år. En alternativ tilnærming til å forebygge forkjølelse er å styrke kroppens immunforsvar.

Redusert bruk av smertestillende

Ekstrakt fra Echinacea Purpurea har med gode resultater blitt brukt forebyggende for å redusere bruk av smertestillende medikamenter. Forskere fra Storbritannia har nylig publisert resultatene fra den største kliniske studien noensinne gjennomført på rød solhatt. Konklusjonene er klare – bruk av et spesifikt ekstrakt av rød solhatt (Echinaforce®) viser god effekt på tilbakevendende forkjølelsesepisoder, reduserer dager med symptomer og behovet for smertestillende medikamenter.

Ekstra effektiv ved svekket immunforsvar

Stress, mangel på søvn eller røyking har en negativ innvirkning på immunforsvaret og vil gjøre folk mer utsatt for infeksjoner. I studien kommer det også frem at den sterkeste beskyttelse mot forkjølelse og influensa faktisk ble sett hos personer med økt stress og /eller tilbakevendende infeksjoner. De negative konsekvensene av stress eller mangel på søvn synes å bli kompensert ved langtidsbehandling med Echinaforce ®, noe som resulterer i en bedre motstand mot infeksjoner.

Trygg i bruk over lengre tid

En annen svært viktig konklusjon av denne siste studien er at selv etter å ha brukt Echinaforce ® i 4 måneder, ga det ingen ytterligere bivirkninger enn med placebo og toleransen var veldig bra. Et sterkt immunforsvar er en grunnleggende forutsetning for å oppnå god helse. Ekstrakt fra  rød solhatt gir effektiv og trygg immunstøtte i perioder med stress og gjennom hele vintersesongen.

Echinaforce® fra A.Vogel er et unikt solhattprodukt som er laget av friske planter, 95 % urt og 5 % rot og skiller seg derfor fra andre solhattprodukter på markedet.

Den publiserte studien finnes her: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3457740/

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge