Gå videre til innhold
Maiskaker og nøttebarer med næringsrike superfrø

Pressemelding -

Maiskaker og nøttebarer med næringsrike superfrø

Prøv Friggs maiskaker med pålegg som et alternativ til knekkebrød, eller Friggs næringsrike og smakfulle nøttebarer som sunn snacks eller mellommåltid.

Du er sikkert kjent med riskaker, men maiskaker har du kanskje ikke smakt før? I februar lanserer vi to varianter av Friggs maiskaker i dagligvare. Friggs maiskaker er tynnere enn de tradisjonelle riskakene på markedet. Det gjør at produktet egner seg godt med pålegg, og kan fungere både som snacks og som et alternativ til knekkebrød. Mais gir også en god smak og gjør maiskakene litt mer crispy. I Sverige har Friggs maiskaker fått mye positiv omtale og vunnet flere helsepriser, og et år etter lanseringen har Friggs maiskaker med chiafrø blitt en bestselger!

Friggs maiskaker med chiafrø og havsalt:

- Høyt innhold av fiber
- Glutenfri
- Lavt innhold av mettet fett
- 100 % naturlige ingredienser

Friggs maiskaker med hampfrø og sort pepper:
- Høyt innhold av fiber
- Lavt innhold av mettet fett
- 100 % naturlige ingredienser

Chia og hamp – næringsrike superfrø
- Friggs har fokus på voksende helsetrender og produktene er basert på naturlige og næringsrike ingredienser. Det har vært et stort fokus på superfrø i media de siste årene, og dette er noe vi ser at forbruker er opptatt av. Vi lanserer derfor Friggs maiskaker med chia- og hampfrø, sier Rebekka Bergem Einebærholm, produktsjef for Friggs i Norge.

Stadig flere nordmenn har fått øynene opp for chiafrø. Disse bittesmå frøene er en kilde til protein og har et høyt innhold av fiber og mineraler som sink, jern og magnesium. Chiafrøene er også den rikeste omega-3 kilden fra planteriket. Hampfrø inneholder ulike essensielle fettsyrer vi trenger, blant annet den gunstige omega-3-fettsyren ALA (alfalinolensyre). I tillegg inneholder frøene mineralet magnesium og vitamin E, og er naturlig rike på protein.

Friggs nøttebarer med superfrø
I tillegg til maiskaker kommer Friggs også med en spennende serie smakfulle og næringsrike nøttebarer med superfrø: quinoa og bringebær, gresskarkjærne og honning og chiafrø og tranebær. Alle de tre variantene er basert på naturlige ingredienser. De er ikke tilsatt palmeolje eller kunstige tilsetningsstoffer, det er kun brukt naturlig søtning og alle barene er naturlig glutenfrie. Barene er gode på smak, og egner seg godt som en sunn og næringsrik snack eller som et lite mellommåltid på farten.

Om Friggs: Frigg står for gode produkter av høy kvalitet, som er bra for helsen din. Friggs har eksistert i Sverige siden 1968, og er et av de mest kjente og kjøpte merkene innen svensk dagligvare. En undersøkelse gjennomført av YouGov i Sverige i 2012 viste at 83 % kjenner til Friggs, og 39 % kjøper Friggs-produkter regelmessig.

Maiskaker: AUP 29,50, selges i dagligvare og på www.soma.no. Nøttebarer: AUP 21,90, selges i dagligvare, apotek og www.soma.no.

For mer informasjon, vareprøver og høyoppløselige bilder, kontakt PR-ansvarlig.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge