Gå videre til innhold
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.
Last ned høyoppløselige bilder nederst i saken.

Pressemelding -

Lag din egen superis med Tart Cherry!

Ingen sommer uten iskrem! Men visste du at is også kan være supermat? Denne er så sunn og god at du like gjerne kan spise den til frokost.

Å lage sin egen hjemmelagde iskrem er en perfekt måte å få i seg masse gode næringsstoffer i sommermånedene. Vår favoritt er kokosis med frisk smak av surkirsebær! Supernature Tart Cherry inneholder 100 % konsentrert surkirsebær (Prunus cerasus), og har en frisk og syrlig smak.

Tart Cherry er en kilde til jern, som er bra for immunsystemet. Jern er også gunstig for energiomsetningen, i tillegg til at det bidrar il å redusere tretthet og utmattelse.Tart Cherry inneholder også plantestoffene antocyaniner og bioflavonoider, som også gir den sin karakteristiske, sterke farge.

Tart Cherry passer ikke bare i hjemmelaget is, men er også blandet med vann et godt alternativ til saft og brus i sommervarmen, uslåelig som dessertsaus på rå ostekake, riskrem eller iskrem og perfekt som tilskudd i bær- og fruktsmoothies.

Prøv denne oppskriften på Tart Cherry ice cream dream:

Supernature Tart Cherry: Veil. pris 522,- (473 ml), selges i helsekost.

For mer informasjon, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig i Midsona Norge AS, Marthe Kaasa Færø: marthe.faro@midsona.no, 924 43 955

Emner

Kategorier


Vi er Midsona Norge

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Hos oss finner du et bredt utvalg av ren, økologisk mat som hjelper deg å ta sunne, gode og bærekraftige valg. Foretrekker du plantebasert, vegansk eller glutenfritt finner du også mange spennende produkter i vårt sortiment.

Vi tilbyr også produkter innen kosttilskudd, forkjølelseslindring, fordøyelse, sportsernæring, hygiene og kroppspleie, for å hjelpe deg til en sunnere og bedre hverdag.

Vi har mattrygghet og kvalitet som øverste prioritet. Vår kvalitetsavdeling jobber daglig for å sikre at du skal kunne gjøre et trygt valg når du velger våre matvarer eller helse- og velværeprodukter.

Våre varemerker finner du på apotek, i dagligvare, i helsekost/faghandel og på nett.Vi representerer merker som blant annet Alpro, Helios, Biopharma, Atkins, Philips Avent, Friggs, Supernature, RFSU, Asan, Soma og Humble Brush.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge