Gå videre til innhold
Kickstart dagen med Bulletproof kaffe

Pressemelding -

Kickstart dagen med Bulletproof kaffe

Boost din morgenkaffe med fett! Synes du det høres rart ut? Langt ifra. En Bulletproof kaffe med Cocosa MCT gir deg rask energi.

Bulletproof kaffe, fettkaffe, smørkaffe – kjært barn har mange navn. Bulletproof kaffe er i all enkelhet kaffe tilsatt fett i form av smør og kokosfett, og gjerne blandet godt sammen i en blender. For mange høres det kanskje rart ut å tilsette smør i frokostkaffen. Men å starte dagen på denne måten gir deg rask energi. Perfekt for deg som for eksempel trener em morgenen, eller bare trenger litt ekstra energi når du står opp.

Det var livsstils- og slankecoach Dave Asprey som populariserte den noe uvanlige drinken, som han døpte «bulletproof coffee». Det hele startet med at den tidligere Silicone Valley-investoren ble servert tradisjonell yake-te med smør på en reise i Tibet. Han ble fascinert av hvordan fjellklatrerne brukte drikken for energi og konsentrasjon, og utviklet «The Bulletproof Diet» som har mange av de samme prinsippene som en lavkarbodiett. Bullettproof kaffe er en av bærebjelkene i «The Bulletproof Diet», og originalversjonen lages av kaffe brygget på filtrert vann, MCT-olje, og usaltet smør fra gressforede kyr.

Cocosa MCT (Medium Chain Triglycerides) består kun av mellomlange fettsyrer fra kokosolje som går lett igjennom cellemembranen og forbrennes raskt til energi i cellefabrikkene. Som navnet tilsier er mellomlange fettsyrer kortere enn de «lange» fettsyrene som vanligvis dominerer kostholdet vårt. I dag er nok MCT-olje mest kjent innen sportsernæringen.

Fem enkle trinn til Bulletproof kaffe

  1. Lag kaffe.
  2. Forvarm blenderen med litt varmt vann slik at den ikke sprekker av varmesjokket.
  3. Tilsett 1 kopp varm kaffe, 1 ss Cocosa MCT og 1 ss usaltet smør i blenderen og blend til det dannes et tykt lag skum på toppen av kaffen.
  4. Tilsett eventuell smakstilsetning eller søtning om ønskelig.
  5. Nyt!

Cocosa MCT, veil. pris 229,-. Selges i helsekost og på soma.no.

For mer informasjon, høyoppløselige bilder , vareprøver og flere oppskrifter, kontakt PR- og kommunikasjonsansvarlig.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge