Gå videre til innhold
Jytte-serien vokser – helt ny, glutenfri frokostflakes i Norge!

Pressemelding -

Jytte-serien vokser – helt ny, glutenfri frokostflakes i Norge!

Holmen Crisp AS er en liten familieeid produksjonsbedrift som har utviklet og produsert glutenfrie melblandinger siden 1994. Bedriftens filosofi har alltid vært å jobbe med sunne, næringsrike råvarer som er naturlig glutenfrie.

Holmen Crisp lanserer Jytte Crispy Teff Flakes i uke 18. Et helt nytt produkt i den glutenfrie serien Jytte.

Teff er en gressplante som dyrkes og spises mye i Afrika. Frøene er bitte små og proppfulle av energi og fiber. Teff flakes er laget av brun Teff (46%), mais (46%), økologisk solsikkeolje, økologisk brunt sukker og litt salt. Det er en god kilde for fiber og har et meget lavt fettinnhold. Det finnes ingen kunstige tilsetningsstoffer.

– Jeg er veldig spent og gleder meg til å se hvordan dette produktet blir mottatt, sier Camilla Rostad, daglig leder og eier av Holmen Crisp. Det er en stor etterspørsel etter sunne, gode og næringsrike produkter til glutenintolerante og andre som ønsker å unngå gluten i sitt kosthold. Dette er den kategorien som er i sterkest vekst i Norge og verden akkurat nå med en årlig økning på om lag 20 %. Det er spennende!

Jytte Crispy Teff Flakes skal lanseres i Sverige, Finland og trolig også i Danmark senere i år. Produktet skal også selges i Nederland under et annet varemerke, men Norge er først ut med dette helt nye produktet.

– Vi har stadig et sunnere fokus på mat i Norge, sier Torill Wertebach, brand manager hos Holmen Crisps distributør, Alma Norge AS. Det er viktig for dem som ikke kan spise gluten å få i seg mer næring. For disse menneskene vil dette produktet være midt i blinken. Teff produkter er også gunstig for idrettsutøvere, diabetikere og de som ønsker å gå ned i vekt. Jytte Crispy Teff Flakes vil i første omgang finnes hos NorgesGruppen (Ultra, Meny og Spar) samt helsekost. Vi vil jobbe for å øke tilgjengeligheten for konsumentene gjennom å skape en så bred distribusjon som mulig.

Jytte Crispy Teff flakes har kommet godt ut på smak i flere testpanel. Det smaker "bedre enn vanlig frokostflakes, også er det veldig sunt!" Produkter kan nytes av hele familien, ikke bare av dem som har cøliaki eller ønsker å unngå gluten. Jytte Crispy Flakes kan spises med melk, yoghurt og frukt eller nøtter. 

Tips! Bruk dem som bunn i ostekake eller i Tilslørte Bondepiker.

Related links

Emner

Kategorier


Om Alma

Alma Norge AS er en betydelig leverandør av økologisk mat og produkter i varekategoriene melkefritt/plantebasert, glutenfritt, vegetar og livsstil. Vi leverer til dagligvare-, helsekost- og storhusholdningsmarkedet.

Almas visjon: «Gjør Norge sunnere» gjenspeiles i Helios, som er selskapets økologiske merkevare - og gjennom et bredt varesortiment fra en rekke europeiske kvalitetsleverandører.

Vår målsetningen er at Alma skal være en preferert leverandør av økologiske matvarer og allergivennlige matvarer til både dagligvare, helsekost og storhusholdningsaktører.

Alma Norge AS er lokalisert i Årnes (Nes kommune i Akershus) og har for tiden 30 medarbeidere.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge