Gå videre til innhold
Hverdagsmestring med Supernatures urteprodukter

Pressemelding -

Hverdagsmestring med Supernatures urteprodukter

Supernatures urtekombimasjoner passer godt i en hverdag som krever det beste av deg.

Supernature Nervdix og Depridix kan brukes hver for seg eller i en kombinsjon. Spesielt utviklet for Supernature, og anbefalt av terapeuter siden 2001. De er norskproduserte urtetilskudd med urter og blomsteressenser.

Supernature Nervdix - fin for nervesystemet og ved lett uro

Nervdix er et fullverdig B-vitaminkompleks, og inneholder også mineralene magnesium, sink og mangan i tillegg til urter og blomsteressenser. Innholdet av vitaminene B3, B5, B12 og folsyre i Nervdix bidrar til normal psykologisk funksjon og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Supernature Depridix - når du trenger et løft

Opplev effekten av tradisjonsrike nordiske urter kombinert med vitaminene B1, B2, B3, B6, B12 og mineralet sink. B-vitaminene bidrar til normal energiomsetning i tillegg til at B2, B3, B6 og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Sink bidrar til normal kognitiv funksjon og til immunsystemets normale funksjon. Depridix inneholder i tillegg urteekstrakter og blomsteressenser.

Veil.utsalgspris: kr 234,-./ kr 214,-. Utsalgssted: Helsekost og www.soma.no

For mer informasjon og høyoppløselige bilder, ta kontakt med Lena Kløvstad i Midsona Norge AS, lena.klovstad@midsona.no

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge