Gå videre til innhold
Her er høstens nyheter fra Friggs!

Pressemelding -

Her er høstens nyheter fra Friggs!

Friggs ble lansert med et brak i Norge i våres, og de populære maiskakene med superfrø har allerede blitt en bestselger hos flere av dagligvarekjedene. Friggs nøttebarer har også blitt et populært mellommåltid på farten. I høst utvider Friggs sortimentet med en ny maiskake, to nye barer og en serie glutenfrie knekkebrød.

Fiberrike maiskaker
Friggs maiskaker er tynnere enn de tradisjonelle riskakene på markedet. Det gjør at produktet egner seg godt med pålegg, og kan fungere både som snacks og som et alternativ til knekkebrød. Mais gir også en god smak og gjør maiskakene litt mer crispy. Friggs nyeste maiskake er med amarantfrø og urtesalt. Amarant blir gjerne omtalt som det nye superfrøet, og har en mild og nøtteaktig smak. Frigg maiskaker med amarantfrø inneholder fullkorn og er rike på fiber.

Raw barer med få ingredienser
Som et tilskudd til Friggs nøttebarer lanseres det denne høsten to nye økologiske og glutenfrie raw bars. Barene økologiske, glutenfrie og basert på 100 % naturlige ingredienser. Friggs raw barer kommer i to ulike smaker: kakao & mandel som kun inneholder 4 ingredienser og blåbær og cashew som inneholder 5 ingredienser.

- Friggs har fokus på voksende helsetrender og produktene er basert på naturlige og næringsrike ingredienser. Vi ser at forbruker etterspør flere alternativer innen sunne og næringsrike mellommåltid, og kommer derfor med et raw alternativ i barkategorien, forteller Andreas Rein, produktsjef for Friggs i Norge.

Glutenfrie knekkebrød

Stadig flere nordmenn ønsker å redusere gluten i kosten, og velger ofte glutenfrie alternativer. Friggs kommer nå med et sunt og velsmakende glutenfritt alternativ i knekkebrødhylla. Knekkebrødene kommer i to gode smaker – chia og valmuefrø og sesam og linfrø. De er bakt på bokhvetemel og maismel, og inneholder 28 % frø.

Maiskaker: AUP 29,50,-. Raw bars: AUP 22, -. Knekkebrød: AUP 29,-.

Selges i dagligvare og på www.soma.no

Om Friggs:
Friggs står for gode produkter av høy kvalitet, som er bra for helsen din. Friggs har eksistert i Sverige siden 1968, og er et av de mest kjente og kjøpte merkevarene innen svensk dagligvare.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge