Gå videre til innhold
Forbered huden på sol og sommer

Pressemelding -

Forbered huden på sol og sommer

Er du klar for sommeren? Bruk betakaroten for å forberede huden din på soling.

Betakaroten tilhører karotenoidene, en gruppe stoffer som gir den sterke gul-orange fargen til frukt og grønt. I tillegg er betakaroten en antioksidant og en forløper (provitamin) til vitamin A. Vitamin A har en svært viktig rolle i kroppen, og er godt for hud, hår, syn, slimhinner og immunsystemet. Kroppen omdanner selv det den trenger av vitamin A fra betakarotentilskudd, så selv om Vitamin A er et vitamin det kan være skadelig å få for mye av, er betakaroten en trygg kilde til vitamin A.

Betakaroten fra naturlige kilder

Betakaroten kan være både naturlig og syntetisk. Betakaroten fra Nature's Sunshine inneholder betakaroten fra naturlige kilder; algen blakeslea trispora, gulrot og rødbete. I tillegg inneholder NSP Betakaroten antioksidanten sink, som bidrar til normal omsetning av vitamin A og bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Som vitamin A, er sink også bra for hud, hår, syn og immunsystemet.

Betakaroten fra Biopharma kommer også fra en naturlig kilde, algen Dunaliella Salina. Biopharma Betakaroten er tilsatt nattlysolje, melonekstrakt, antioksidanten vitamin E og mineralet kobber. Kobber bidrar til normal hudpigmentering. Nattlysolje inneholder fettsyren gammalinolensyre, og siden betakaroten er fettløselig kan det være lurt å kombinere betakaroten med fettsyrer for et bedre opptak.

En dagsdose betakaroten fra Nature's Sunshine og Biopharma inneholder 3 mg betakaroten.

Veil pris Nature's Sunshine Betakaroten kr 172, selges i apotek og helsekost. Veil pris Biopharma Betakaroten kr 119, selges i dagligvare.

Related links

Emner

Kategorier


Midsona Norge AS, tidligere kjent som Midelfart Sonesson AS, distribuerer og markedsfører sterke merkevarer fra en rekke internasjonale og norske samarbeidspartnere, i tillegg til egeneide merkevarer.

Norges ledende leverandør av helse- og velværeprodukter.

Midsona Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen salg og markedsføring av sunn mat og helse- og velværeprodukter. Vår misjon er å gjøre det lettere for alle mennesker å leve et sunnere liv.

Midsona Norge AS
Lilleakerveien 8
0283 Oslo
Norge